Avid Carp Outline Camo Tapered leaders - Vastagodó előtétzsinór

Állapot: Ajánlatkérés

Márka: Avid Carp

Cikkszám: A0630017

Egységár: 78 Ft / m

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Az Outline Mono zsinórok népszerűvé váltak az Egyesült Királyságban és Európa-szerte egyaránt. Ennek oka a ragyogó dobási tulajdonságai, kopásállósága és fantasztikus rejtőzködési tulajdonságai.



Avid Carp Outline Camo Tapered leaders - Vastagodó előtétzsinór

Az Outline Mono zsinórok népszerűvé váltak az Egyesült Királyságban és Európa-szerte egyaránt. Ennek oka a ragyogó dobási tulajdonságai, kopásállósága és fantasztikus rejtőzködési tulajdonságai. Az Outline Camo Tapered Leaders tökéletesen párosítható az Outline Camo Reel Line-unkkal, lehetővé téve a távoli horgászatot anélkül, hogy az álcázás tulajdonságait veszélyeztetné. Ugyanazokkal a fantasztikus tulajdonságokkal büszkélkedhet a hozzáadott kúpossággal és átmérővel, amelyek segítenek minimalizálni az ellenállást a dobás során, miközben még mindig hozzáadott erőt és nyugalmat kínálnak, amikor nagy ólmokkal dobálunk. A briliáns süllyedési tulajdonságok segítenek a főzsinór rögzítésében, amikor távolról vagy feszes zsinórral horgászunk, segítve, hogy a tófenékhez simulva maradjon. A nagy kopásállóság akkor jön jól, amikor vékony átmérőjű zsinórokkal horgászunk távolról, vagy olyan nehéz helyzetekben, amikor egy kicsit több nyugalomra van szükségünk, hogy a zsinór ellenálljon a durva, akadós körülményeknek.

  • A kúpos kialakítás miatt lehetőségünk van vastag előtét használatára, úgy hogy csak egy kis méretű csomóval rögzítjük azt a főzsinórunkhoz
  • Minimális nyúlás
  • Nagy kopásállóság
  • 3 db 15 m-es előke található a spulnin
  • Gyorsan süllyedő tulajdonság
  • 0,28-0,57 mm, 0,31-0,57 mm, 0,33-0,57 mm-es változatok

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Hasonló termékek

Hasonló termékek