Benzar Method Feeder Mono Dark Green - Monofil zsinór 600 m

Állapot: Ajánlatkérés

Márka: Benzár Mix

Cikkszám: 30606018

Egységár: 4 Ft / m

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A Benzár széria a közkedvelt etetőanyagai és csalijai mellett, többféle, akár a versenyek alatt is használatos kiegészítőt is kínál a horgászok számára. Nincs ez másként jelen termék esetében sem, mely akár a jelenleg divatos method módszerhez is jó variánst nyújt, a használt főzsinór tekintetében.



Benzar Method Feeder Mono Dark Green - Monofil zsinór 600 m

A Benzár széria a közkedvelt etetőanyagai és csalijai mellett, többféle, akár a versenyek alatt is használatos kiegészítőt is kínál a horgászok számára. Nincs ez másként jelen termék esetében sem, mely akár a jelenleg divatos method módszerhez is jó variánst nyújt, a használt főzsinór tekintetében. A Method Feeder Mono Dark Green egy sötétzöld színű monofil főzsinór. A színválasztás a methodozás tekintetében oly népszerű tavi környezetekhez nyújt garanciát, mely szín, jól olvad bele ezen környezet aljzatába, a legkevesebb feltűnést keltve a bevetett készség körül.
Funkcionalitását sorra véve, gyors süllyedéssel bír, mely követelmény a method technika esetében, aminek az oka a pontos horgászat. A zsinórt kevésbé tudja mozgatni a szél és az esetleges áramlatok, így elkerülve a fals horgászatot.Könnyen kezelhető, jó köthetőségi és csomótűrési mutatói mellett az orsó dobjáról is könnyeden fut le, garantálva, az akár távoli dobások kivitelezhetőségét, kihasználva az ebben rejlő lehetőségeket.A fokozott igénybevételt jól tűri, ebben támogatja a felvitt Teflon bevonata is, támogatva a nagyhalas horgászatokat, akár kissé akadós terepen is.
Összességében egy megfelelő, közepes nyúlású, jó kontaktot biztosító, a method technika minden sajátosságát és szükségletét lefedő variáció, mely 300 és 600 méteres kiszerelésével, a legnagyobb dobú orsókra is kiváló opciót jelent.Kopásálló bevonat Ha sokat horgászunk, bizony jól jön a kopásálló bevonat, így nem kell indokolatlanul korán lecserélni zsinórunkat.

  • Kiszerelés: 600 m
  • Szín: sötétzöld

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem