Dynamite Baits Marine Halibut Pellets (fúrt) 21 mm 900 g

Állapot: Raktáron

Márka: Dynamite Baits

Cikkszám: ADY040095

Egységár: 3.011 Ft / kg

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A halibut pelletek sokoldalúak és hatékonyak egész évben, akár pontyra vagy más halakra horgászunk. Az óriás laposhal pelletek igen népszerűek a horgászok körében, mivel azonnal felhasználhatóak, nincs szükség különleges előkészítésre.

Dynamite Baits Marine Halibut Pellets (fúrt) 21 mm 900 g

A halibut pelletek sokoldalúak és hatékonyak egész évben, akár pontyra vagy más halakra horgászunk. Az óriás laposhal pelletek igen népszerűek a horgászok körében, mivel azonnal felhasználhatóak, nincs szükség különleges előkészítésre. A halibut pellet nagy előnye, hogy igen magas az oldódási ideje, ami a vízhőmérséklet csökkenésével egyenes arányban növekszik. Ez azt jelenti, hogy 18 Celsius alatti vízhőmérsékletnél a pelletünk akár 6-8 órán át lassan feloldódva folyamatosan fejti ki hatását és csalogatja az etetésünkre a halakat. Számos előnyös tulajdonsága mellet tele van Super G emésztést könnyítő halolajjal és mindenféle lényeges aminosavval és zsírsavval, amik elősegítik a halak emésztését.
Mindegyik előfúrva van, így hajszálelőkével is lehet horgászni velük, vagy csaliselymet húzhatunk át rajtuk, anélkül, hogy fúrásra lenne szükség. A fúrt pelleteket használhatjuk fűszeres bojlik mellé kiegészítő etetésként, vagy akár önállóan csaliként is.

  • Méret: 21 mm
  • Kiszerelés: 900 g

Ízek
Kiszerelés
Méret 21 mm
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Dynamite Baits Marine Halibut Pellets (fúrt) 21 mm 900 g

Dynamite Baits Marine Halibut Pellets (fúrt) 21 mm 900 g