Haldorádó Dart 3 bordás Pellet Feeder kosár

Állapot: Ajánlatkérés

Márka: Haldorádó

Cikkszám: HD17698

Szállítás: 4 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Haldorádó Pellet Feeder kosarak továbbfejlesztett változatai, amelyek a Dart 3 és 4 bordás Pellet Feeder nevet kapták. A pelletes és magvakkal dúsított etetőanyagok népszerűsége egy újabb eszköz, egy speciális feederkosár kifejlesztését tette szükségessé, ugyanis a hagyományos kosarakba beleszorulnak a pellet szemek és főtt magvak. A Haldorádó új fejlesztésű feederkosara minden pelletes / magvas horgászat során felmerült problémára megoldást kínál!



Haldorádó Dart 3 bordás Pellet Feeder kosár

A Haldorádó Pellet Feeder kosarak továbbfejlesztett változatai, amelyek a Dart 3 és 4 bordás Pellet Feeder nevet kapták. A pelletes és magvakkal dúsított etetőanyagok népszerűsége egy újabb eszköz, egy speciális feederkosár kifejlesztését tette szükségessé, ugyanis a hagyományos kosarakba beleszorulnak a pellet szemek és főtt magvak. A Haldorádó új fejlesztésű feederkosara minden pelletes / magvas horgászat során felmerült problémára megoldást kínál!

Jellemzői:

Tökéletes, áramvonalas forma a nagy dobások érdekében. Aszimmetrikus súlyelosztás. Minden kosár felső súlya kisebb az alsó pedig nagyobb. Egy 45 grammos kosár esetében ez 15+30 g. Ezzel még stabilabbá vált a dobás, még pontosabban és távolabbra dobható, mint a hagyományos bordás kosarak bármelyike! Megtöltve úgy repül, mint az ágyúgolyó! Megnövelt, kibővített drótozásnak köszönhetően az átlagostól nagyobb a tárolókapacitása. A 3 nagy borda összefogja, megtartja a belenyomott pelletes, vagy szemes csalival vegyített etetőanyagot, amely vízbe érkezés után gyorsan kioldódik belőle. Garantáltan nem ragadnak, szorulnak a szemek a bordák közé. A kosár felett található hosszú cső egy olyan vezetőszár, amely felel a kosár nyílegyenes, stabil repülésért.
Műanyag szár felső végére egy 3 lamellás dartvég került, amely tovább stabilizálja a repülést.

  • Méretek: 25, 35, 45, 55, 65 g

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Hasonló termékek

Hasonló termékek