Haldorádó Dart Metal + Vezetőszár, L 55 g

Állapot: Raktáron

Márka: Haldorádó

Cikkszám: HD18794

Szállítás: 4 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A nagysikerű (műanyag alapanyagú) Dart kosarak továbbfejlesztett változata a Dart Metal.
Az új Dart Metal method feederkosár alapanyaga FÉM, amely egyetlen darabból van kiöntve. Ezzel még a „MINDENT (is) tökre teszek!!!” típusú horgászoknak is meggyűlik a baja.

Haldorádó Dart Metal + Vezetőszár

A nagysikerű (műanyag alapanyagú) Dart kosarak továbbfejlesztett változata a Dart Metal.
Az új Dart Metal method feederkosár alapanyaga FÉM, amely egyetlen darabból van kiöntve. Ezzel még a „MINDENT (is) tökre teszek!!!” típusú horgászoknak is meggyűlik a baja. Azt nem állítjuk, hogy elpusztíthatatlan, de egy biztos, fel kell gyűrni hozzá a gatyaszárat, hogy ebben kárt lehessen tenni. Így akár rá is lehet lépni, át lehet menni rajta autóval, földhöz lehet verni, ezeket is bírja. Az első generációs műanyag alapú Dart kosártól további két paraméterében tér még el:

- A kosár alján 6 db apró kapaszkodó karom található, amelyek a kisebb súlyú kosarakat is remekül stabilizálják, sokkal kevésbé csúszik el kemény aljzaton.
- Az alul található fősúly minden kosáron aszimmetrikus, a súlypont a kosár eleje felé mutat, ezáltal sokkal stabilabb a repülési íve!
  
Minden csomagban egy fém kosár és egy műanyag vezetőszár található. Ha nem túl nagy távolságba kell bevetni, akkor szükségtelen felpattintani a vezetőszárat, de 60 méter felett mindenképpen ajánlatos, mert drasztikusan növelhető a dobás stabilitása, pontossága és nem utolsósorban az elérhető távolság. Vezetőszárral úgy repül, mint a nyílvessző!!!
Az L méret kifejezetten ajánlott a finom, pontos és középtávú, azaz 60-80 méteres horgászatokhoz, míg a nagyobb, XL méret a 80 méter feletti távok könnyed eléréséhez. Hol lehet ennek a vége? Határ a csillagos ég, de nagyban függ a használt felszereléstől és horgász dobótechnikájától, hogy végül meddig repül a végszerelék. A kosarak jól átgondolt kialakítása és precíz tervezése biztosítja, hogy rendkívül erős lendítés mellett is megmaradjon ezekben az etetőanyag, ezt az alsó + felső korlát és az oldalperem garantálja. Nagyméretű csalik is belehelyezhetők, és a horog is nagyon nehezen akad bele. 

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem