Carp Expert Compact teleszkópos leszúró

Állapot: Ajánlatkérés

Márka: Carp Expert

Cikkszám: 72151160

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A CXP kínálata mindig is jeleskedett hasznos kiegészítők terén, mely könnyebbé tette a horgászok életét vagy akár jobb fogási eredményekhez vezethette Őket. Jelen termék is egy ilyen praktikumként szolgál, mely előnyeit a botok elhelyezése során lehet kamatoztatni, akár keményebb terepen, talajon, mivel a leszúró alja csavaros kialakítású. A termék 2 féle méretben kapható, akár első és hátsó tartóként is jó választást nyújthatnak.



Carp Expert Compact teleszkópos leszúró

A CXP kínálata mindig is jeleskedett hasznos kiegészítők terén, mely könnyebbé tette a horgászok életét vagy akár jobb fogási eredményekhez vezethette Őket. Jelen termék is egy ilyen praktikumként szolgál, mely előnyeit a botok elhelyezése során lehet kamatoztatni, akár keményebb terepen, talajon, mivel a leszúró alja csavaros kialakítású. A termék 2 féle méretben kapható, akár első és hátsó tartóként is jó választást nyújthatnak. Az alsó része csavaros kialakítású, így nyáron a keményebb talajviszonyok mellett is könnyen rögzíthető a földbe. A felső része szabvány menettel rendelkezik, melybe technikától függően, kereszttartó vagy elektromos kapásjelző is belehelyezhető. Teleszkóposan nyitható kivitel, ami egy könnyen nyitható és zárható füllel használható. Impozáns, matt zöld külsővel rendelkezik, időtálló darab.

Méretek (alap - kinyitott méret):

  • 40-60 cm
  • 60-95 cm

Bojlisoknak és feedereseknek is tökéletes időtálló alternatíva, rendkívül helytakarékos megoldást kínálva a botok elhelyezéséhez.

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem