Balaton Carp

Sporthorgász szaküzlet és webáruház

Balaton Carp

Pontyhorgászat iránti szeretetünk és szenvedélyünk vezérelt bennünket üzletünk megnyitásakor. Szerettük volna eme nagyszerű sportág szerelmeseit a balatoni régióban egyedülálló színvonalon kiszolgálni. Családi vállalkozásként boltunk és arculatunk kialakításánál végig a minőség és a magas színvonal elérését tűztük ki célul, de mindezt barátságos, családias hozzáállással vásárlóink felé.

Erőfeszítéseink meghálálták magukat, minden alkalommal jóleső érzéssel tölt el bennünket, mikor megdícsértek minket boltunkba betérve.

Régi álmunk így vált valóra és fejlődött tovább.

Ma már boltunkban nem csak a pontyozás szerelmesei találják meg számításaikat, igyekszünk szélesíteni termékpalettánkat és a rablóhalazás szerelmeseinek is kedveskedni. Termékválasztékunk folyamatosan bővül és egyéni megrendeléseket is szívesen teljesítünk.

Időközben eljött egy újabb mérföldkő családunk és vállalkozásunk életében, gyenesdiási boltunk mellet webáruházunkat is megnyitottuk. Hosszú és sok munkával teli út vezetett bennünket idáig, itt is igyekeztünk a lehetőségeinkhez képest a lehető legjobbat nyújtani nektek és megígérhetjük, hogy folyamatosan fejlődünk tovább. Reméljük a sok erőfeszítésünk meghozza gyümölcsét és élvezettel veszitek birtokba webáruházunk felületét is.

Itt, a weben jó vásárlást kívánunk, ha pedig Gyenesdiáson jársz, gyere be hozzánk és nézz körül!

Várunk szeretettel!

A Balaton Carp csapata