Cralusso Hármas Gyors Forgó, 12

Állapot: Raktáron

Márka: Cralusso

Cikkszám: 82161-112

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Kiemelkedő teherbírása láttán méltán népszerű, azonban kedveltsége abban is rejlik, hogy egy forgó 3 mikro/vagy mini forgó hatását éri el, ezáltal horogelőkénk csavarodását akadályozza meg, legyen szó csontival történő horgászatról, akár nagy távolságban is. Többféle méretben kapható, egy csomag 12 darab forgót tartalmaz.

Cralusso Hármas Gyors Forgó

A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. Kiváló minőségű, erős, speciálisan kialakított forgó a Cralussotól. Kiemelkedő teherbírása láttán méltán népszerű, azonban kedveltsége abban is rejlik, hogy egy forgó 3 mikro/vagy mini forgó hatását éri el, ezáltal horogelőkénk csavarodását akadályozza meg, legyen szó csontival történő horgászatról, akár nagy távolságban is. Többféle méretben kapható, egy csomag 12 darab forgót tartalmaz. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt. A zsinór megcsavarodás miatti halvesztés sokunknál előfordult már. A Cralusso hármas forgó használatával nem fog! Még a legnagyobb áttételű orsók esetében és a legvékonyabb zsinórok használatánál sem fogja a csali megcsavarni előkénket, mert ez a hármas forgó, minden apró forgás lekövet.
A finomszerelékesek mellett ezért is használja olyan sok pergető horgász. Főként a körforgó villantók csavarják meg nagyon a zsinórt és teszik használhatatlanná.
Használjunk hármas forgót és horgásszunk gond nélkül.

  • Kiszerelés: 12 db/cs

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem