Korda PTFE Spinner Swivel XX - Bevonatos forgó

Állapot: Raktáron

Márka: Korda

Cikkszám: KMW014

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A spinner rig egyik fő elve, ahogy a neve is mutatja, hogy a horog szabadon forog, és a ponty szájába könnyedén befordul. Minél szabadabban forog, annál nagyobb az esélye a horog fogásának, és pontosan ezt éri el a PTFE Spinner Ring Swivel.

Korda PTFE Spinner Swivel XX - Bevonatos forgó 

A spinner rig egyik fő elve, ahogy a neve is mutatja, hogy a horog szabadon forog, és a ponty szájába könnyedén befordul. Minél szabadabban forog, annál nagyobb az esélye a horog fogásának, és pontosan ezt éri el a PTFE Spinner Ring Swivel. Ez a 11-es méretű forgó kifejezetten ehhez a szerelékhez lett tervezve, és különböző előkezsinórokkal használható. A horog könnyen fel vagy levehető a végén lévő kapocsról, amelyet ezután egy Kickerrel fedünk le, hogy a horog biztonságosan a helyén maradjon. 

Az XX változatot kifejezetten a nagyobb méretű horgokhoz, például az 1-es és 2-es horgokhoz tervezték. Vastagabb huzalvastagsággal rendelkezik, mint az eredeti változat, és az új XL Kickerekkel együtt kell használni, amelyek jól illeszkednek a nagyobb méretű horog bütykére és nagyobb szemére. A politetrafluoretilén (PTFE) az egyik legalacsonyabb súrlódási együtthatóval rendelkezik a szilárd anyagok közül, ami tökéletessé teszi a forgókon való alkalmazására, mivel csökkenti a zem és a forgo teste közötti súrlódást. 

  • Kiszerelés: 8 db/cs
  • Méret: 11

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Korda PTFE Spinner Swivel XX - Bevonatos forgó

Korda PTFE Spinner Swivel XX - Bevonatos forgó