Korda Basix Coated Hooklink 10 m - Bevonatos előkezsinór, 25lb - 11.3kg

Állapot: Raktáron

Márka: Korda

Cikkszám: KBX011

Egységár: 235 Ft / m

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A BASIX Coated Hooklink egy puha, bevonatos fonott anyag, amely mindenféle különféle felkínáláshoz alkalmazható a süllyedő csalik, a wafterek és az pop-up-ok számára. A belső fonat és a külső bevonat is finom „camo green” színű, amely biztosítja, hogy bármilyen típusú tófenékhez illeszkedjen, amelyen horgászik.


2.490 Ft / darab


Korda Basix Coated Hooklink 10 m - Bevonatos előkezsinór

A BASIX Coated Hooklink egy puha, bevonatos fonott anyag, amely mindenféle különféle felkínáláshoz alkalmazható a süllyedő csalik, a wafterek és az pop-up-ok számára. A belső fonat és a külső bevonat is finom „camo green” színű, amely biztosítja, hogy bármilyen típusú tófenékhez illeszkedjen, amelyen horgászik. Egyenesen fekszik, gőzölés nélkül, és kiváló gubancolásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul a bevonat könnyen visszahúzható, ahol szükséges, hogy csuklópántot hozzon létre és extra mozgást biztosítson a szerelékének.
Nagyon jól köthető a külső bevonat törése nélkül, és jó szakítószilárdság érhető el bármely hagyományos horgászcsomóval. A BASIX Coated Hooklink 18 lb vagy 25 lb szakítószilárdság közül választhat, 10 m-es tekercsen érkezik, amelynek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy hosszú ideig tartson és rengeteg szereléket kössön vele!

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Hasonló termékek

Hasonló termékek