Delphin Method FEED sárga 150 m 0,22 mm 9,2 lbs - Monofil zsinór

Állapot: Raktáron

Márka: Delphin

Cikkszám: 500641222

Egységár: 10 Ft / m

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A Delphin márkával egy első osztályú, CPA 6.6 anyagból gyártott termékhez jut hozzá.A gyártás során minimalizálva volt a zsinórfelület molekuláris szerkezete, ami kizárja a zsinór felszívódását. Ez a tulajdonság rendkívül fontos a vékony zsinórok feeder horgászathoz való használata esetén.

Delphin Method FEED sárga 150 m 0,22 mm 9,2 lbs - Monofil zsinór

A Delphin márkával egy első osztályú, CPA 6.6 anyagból gyártott termékhez jut hozzá.A gyártás során minimalizálva volt a zsinórfelület molekuláris szerkezete, ami kizárja a zsinór felszívódását. Ez a tulajdonság rendkívül fontos a vékony zsinórok feeder horgászathoz való használata esetén. A METHOD FEED a piacon kapható legkeményebb zsinórok közé tartozik, hihetetlen teherbírású csomóval és minimális tágulással. Éppen az utóbbi tulajdonsága fontos a kapás azonnali észleléséhez és a villámgyors akasztáshoz a zsinór felesleges meghosszabbítása és nyújtása nélkül. A METHOD FEED nem tartalmaz semmilyen felületi kopásálló réteget, amely alkalmazása és alkalmazási folyamata jelentősen csökkenti a zsinór teherbírását.
Az átmérő szerinti teherbírás: 0,22 mm/9,3 lbs
Megjegyzés: A zsinór teherbírását korlátozó tényezőjét a csomó jelenti. Abban az esetben, ha a zsinóron nem kívánt csomót észlel, azonnal távolítsa el a zsinór részét egészen a csomóig, és ismételten kösse meg a végszereléket. A csomókötés módja jelentős hatással van annak teherbírására. A csomó meghúzását ezért lassan végezze.
Delphin garancia: Az átmérőt érintő adatok a címkén valósak. A konkurens zsinórokkal való összehasonlításkor ne a címkén szereplő adatokat hasonlítsa össze! Ugyanis a Delphin csak valós értékeket szolgáltat. Megengedett tolerancia: +/-10%.

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Delphin Method FEED sárga 150 m 0,22 mm 9,2 lbs - Monofil zsinór

Delphin Method FEED sárga 150 m 0,22 mm 9,2 lbs - Monofil zsinór

Kosárba teszem
1.750 Ft -10% 1.570 Ft