Trabucco T-Force Xps Long Cast Fluo 1200 m - Monofil zsinór, 0.18 mm

Állapot: Raktáron

Márka: Trabucco

Cikkszám: 053-49-180

Egységár: 8 Ft / m

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Már az egyedi, elegáns, alumínium dobozos csomagolás is azt sugallja, hogy egy minőségi zsinórról van szó. Az elegancia mellett ez a csomagolás egyben a zsinór egész élettartama alatt védelmet nyújt a legkülönbözőbb külső hatások ellen, legyen még a boltban várva tulajdonosát, vagy legyen már a horgásznál.


11.800 Ft -10% 10.620 Ft / darab


Trabucco T-Force Xps Long Cast Fluo 1200 m - Monofil zsinór

Már az egyedi, elegáns, alumínium dobozos csomagolás is azt sugallja, hogy egy minőségi zsinórról van szó. Az elegancia mellett ez a csomagolás egyben a zsinór egész élettartama alatt védelmet nyújt a legkülönbözőbb külső hatások ellen, legyen még a boltban várva tulajdonosát, vagy legyen már a horgásznál. Ez a zsinór ahhoz a speciális családhoz tartozik, amely Japánban legjobban ismert és méltán vívott ki magának elismerést a horgászok széles táborában. Kézbe fogva azonnal feltűnik az extrém lágysága és selymessége, melyet egy speciális szilikonos kezelésnek köszönhet.
Ez a zsinór észrevétlenül fut át a bot gyűrűin, ami hatalmas előny a távdobások esetén. A másik nagy előnye a kiváló láthatóság, melyet erős narancs színének köszönhet. Ráadásul a mai trendeket követve a zsinór éjszaka is jól látható az alkalmazott fluo technológiának köszönhetően. Az egyszerűbb felhasználhatóság érdekében az 1200 méteres tekercset, 150 méterenként egy rövid eltérő színű szakasszal megjelölték.
Különböző méretben (átmérő) választható.

  • Kiszerelés: 1200 m
  • Szín: fluo narancs

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Hasonló termékek

Hasonló termékek