Daiwa N´ZON S Feeder 3,90 m 180 g feeder horgászbot

Állapot: Raktáron

Márka: Daiwa

Cikkszám: 11136-397

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Az N‘Zon S botok dobási tulajdonságai optimálisak, és roppant teherbírók, megnyerő árteljesítmény arány mellett. A HVF karbon alapanyag felhasználásával a fejlesztők nagyon könnyű, mégis teherbíró blankokat tudtak készíteni, melyek dobáskor nagyon gyorsan visszaállnak kiindulási pozícióba, és pontosan lehet velük célozni.

Daiwa N´ZON S Feeder 3,90 m 180 g feeder horgászbot

Az N‘Zon S botok dobási tulajdonságai optimálisak, és roppant teherbírók, megnyerő árteljesítmény arány mellett. A HVF karbon alapanyag felhasználásával a fejlesztők nagyon könnyű, mégis teherbíró blankokat tudtak készíteni, melyek dobáskor nagyon gyorsan visszaállnak kiindulási pozícióba, és pontosan lehet velük célozni. Az Armlock nyélrész fárasztás közben az alkarhoz simul, nem fordul el. Az N‘Zon S széria 15 különböző modellből áll, melyek a feederhorgászat területeit lefedik egészen a partközeli pecától a távdobást igénylő horgászaton át, a method feederezésig. 120g dobósúly felett a rezgőspiccek gyűrűi valamivel nagyobb átmérőjűek, hogy használhatók legyenek vastag dobóelőkével is.
Klasszikus feederbotok, erős gerinccel és nagyon gyors akcióval. A botokban eszméletlen erőtartalék van, nehéz etetőkosarakat is hajszálpontosan juttatnak célba. Ideális erős sodrásban, vagy nagyon nagy távra horgászni. Ezeknek a botoknak valamivel nagyobb gyűrűkkel szereltük a rezgőspicceit, hogy a dobóelőkék csomója gond nélkül átcsúszhasson rajtuk.
Műszaki kivitel

  • HVF® karbon blank
  • ArmLock® nyél
  • Seaguide® orsótartó
  • Titánium-oxid gyűrűk
  • 2 feederspicc (2x karbon)
  • Minőségi bottartó zsák
Termékkód hossz dobósúly szállít. hossz részek súly gyűrűk
11136-397 3.90m -180g 139cm 3+2 330g 14

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Hasonló termékek

Hasonló termékek
Daiwa N´ZON S Feeder 3,90 m 180 g feeder horgászbot

Daiwa N´ZON S Feeder 3,90 m 180 g feeder horgászbot

Kosárba teszem
63.930 Ft -20% 51.110 Ft