HANDING LWG2 Spiccbot 7,2 m

Állapot: Rendelhető

Márka: Handing

Cikkszám: LWG2D72

Szállítás: 8 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A kínai bot ajánló videók rajongó csodálkozással nézett botjai, Az óriás halak alatt sem eltörő botok. A hallal való közvetlen küzdelem élményének a magasabb és végső, (ki az erősebb) szintre való emelése!

HANDING LWG2 Spiccbot 7,2 m

A kínai bot ajánló videók rajongó csodálkozással nézett botjai, Az óriás halak alatt sem eltörő botok. A hallal való közvetlen küzdelem élményének a magasabb és végső, (ki az erősebb) szintre való emelése! A kínai horgászbot gyártók egyik legjobbjával történt megegyezés alapján elsőként kezdtük meg ezeknek a botoknak a bemutatását és forgalmazását Magyarországon. A bemutatót követően a Ponty Show kiállításon ki is lehetett próbálni a csaknem teljes méret sort, hatalmas súlyokat emelgetve a botokkal. Kínában az első számú horgászmódszer a spiccbotozás. Ezt már 2004-ben is tapasztaltuk, mikor ott jártunk egy nemzetközi versenyen. Hatalmas busákat és fekete amurokat fogtak ezekkel a botokkal. A botok gyártásához a Japán Toray cég karbon szövetjét használják, melyet szintén a cég műgyantájával kötnek össze. A botok gyártása megegyezik a repülőgép alkatrészek legmagasabb szintű gyártásával. Ez rendkívül könnyűvé és rugalmasan erőssé teszi ezeket a botokat. A rajzon is látszik a bottestek jól megtervezett gyártási réteg rendje. Ehhez nem kell magyarázat. A táblázatban látható a botokkal megemelhető súly (hal húzóereje, súlya) nagysága.
Azonban mint minden bot, ez is eltörhető (valahogyan). Mint a hosszú spiccbotoknál általában, így ezeknél is javasolt a hosszúnyelű merítő használata, vagy egy horgásztárs segítsége, amikor egy igazi nagyhalat kell a partra emelni.

  • Típus: spiccbot
  • Hossz: 7,2 m
  • Nyél: 5 rétegű carbon

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

HANDING LWG2 Spiccbot 7,2 m

HANDING LWG2 Spiccbot 7,2 m

Kosárba teszem
103.990 Ft