Trakker Revive Shelter Reproofing Kit - Sátor impregnáló szett

Állapot: Raktáron

Márka: Trakker

Cikkszám: 219105

Szállítás: 1 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A Revive Shelter Reproofing Kit a Trakker Products nyári újdonsága, amely egy rendkívül egyedi és speciális, mosó-tisztító és ápoló folyadék szett. A formulában lévő koncentrált fluidum visszaállítja a szabadban használt textil felszerelések és ruhák eredeti kivitelét, anélkül hogy azokat szárítani vagy vasalni kellene

Trakker Revive Shelter Reproofing Kit - Sátor impregnáló szett

A Revive Shelter Reproofing Kit a Trakker Products nyári újdonsága, amely egy rendkívül egyedi és speciális, mosó-tisztító és ápoló folyadék szett. A formulában lévő koncentrált fluidum visszaállítja a szabadban használt textil felszerelések és ruhák eredeti kivitelét, anélkül hogy azokat szárítani vagy vasalni kellene. A folyadékot a szennyezett részre permetezve, majd egy szivaccsal alaposan áttörölve, egy tökéletes tisztaságú, impregnált felültet eredményez, csak úgy mintha éppen akkor vettük volna elő a gyári csomagolásból. A Revive Shelter Reproofing Kit tökéletesen és problémától mentesen eltávolítja a makacs szennyeződéseket (por, sár, esővíz okozta kosz, fák ágairól lehulló pihék, stb.) miközben egy ellenálló, vízálló réteggel vonja be a sátrak külső anyagát és más egyéb szövetanyagokat. A szett tartalmaz egy 330 ml-es űrtartalommal rendelkező szórófejes flakont, / előre összekevert folyadék koncentrátummal/ valamint az utántöltőt is. (150ml) Előnyös tulajdonságánál fogva nagymértékben megnöveli a sátrak hosszabb élettartalmát.

Az utántöltő használata: Öntse be a 150 mililiteres koncentrált folyadékot a szórófejes flakonban, majd hiányzó 180ml-t pótolja tiszta vízzel. Az „elegyet” alaposan összerázva a mosó-tisztító és ápoló folyadék azonnali használatra kész.

Összetevők: Polysiloxane compound, organo modified Glycols

Figyelem! A túlságosan szennyezett felületet, a folyadék koncentrátum használata előtt tiszta, bő vízzel, alaposan mossa le.

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Trakker Revive Shelter Reproofing Kit - Sátor impregnáló szett

Trakker Revive Shelter Reproofing Kit - Sátor impregnáló szett

Kosárba teszem
12.990 Ft