HPV 4 kw inox sátorfűtés

Állapot: Jelenleg nem elérhető

Márka: HPV

Cikkszám: 01791

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

HPV 4 kW sátorfűtés amely, mint nevéből is adódik, maximális fokozaton 4kW teljesítmény leadására képes. Ezzel a teljesítménnyel akár a 20-25 négyzetméteres faházakat, lakókocsikat, mólókon lévő zárt bungalókat és a három, - négyszemélyes sátrakat játszi könnyedséggel fel tudjuk fűteni, majd a kívánt hőfokot egyenletesen tudjuk tartani.

HPV 4 kw inox sátorfűtés

HPV 4 kW sátorfűtés amely, mint nevéből is adódik, maximális fokozaton 4kW teljesítmény leadására képes. Ezzel a teljesítménnyel akár a 20-25 négyzetméteres faházakat, lakókocsikat, mólókon lévő zárt bungalókat és a három, - négyszemélyes sátrakat játszi könnyedséggel fel tudjuk fűteni, majd a kívánt hőfokot egyenletesen tudjuk tartani. Azonnali üzembe helyezéséről a gyors csatlakozóval ellátott csatlakozócső és a beépített piezo gyújtórendszer, a kellő komfortérzet biztosító hőfok gyors eléréséért és egyenletes szinten tartásáról pedig a termosztátos hőfokszabályozó gondoskodik. Rendkívüli gazdaságos és kényelmes üzemeltetését az aktív és biztonságos őrláng garantálja, mivel a fűtőtest a kívánt hőfok elérése pillanatában gazdaságos üzembe áll át, és csak akkor kapcsol be újra, ha a hőmérséklet a beállított érték alá csökken. A készülék felső részén található hőterelő feladata, a kiáramló hő minél gyorsabb tartózkodási légtérbe juttatása, elősegítve a gyors és egyenletes komfortérzetet.
Hosszú, elnyűhetetlen élettartamát a német alapanyagok és német precizitással történő összeszerelés éppen úgy garantálja, mint a maximálisan biztonságos üzemeltetést.
Jellemzői:

  • Maximum teljesítmény: 4kW
  • Fogyasztás: 280g/h (maximális teljesítmény mellett)
  • Hőfokszabályozó: 2-25 Celsius fok között állítható
  • Gyújtórendszer: Piezo
  • Burkolat: Rozsdamentes acél
  • Szín: inox
  • Méret: 36x14x45cm (tartók nélkül)
  • Súly: 4kg
  • Tartozék: 80cm-es gyors csatlakozóval ellátott gázcső

Biztonsági figyelmeztetés:
A fűtőtestet soha ne használja teljesen lezárt légtérben! Mindig gondoskodjon a megfelelő szellőzésről még akkor is, ha ez által hideg levegő áramlik a légtérbe.
A sátor ajtaját soha ne zárja le működő fűtés mellet, és legalább az egyik húzózár legyen teljesen felhúzva. Ha az alvási időszakában is üzemeltetni szándékozik a fűtőtestet, saját biztonsága érdekében szerezzen be szénmonoxid érzékelős riasztót. Amennyiben fejfájást, szédülést vagy izomgörcsöt tapasztal, azonnal kapcsolja ki a fűtőtestet és menjen friss levegőre, majd alaposan szellőztesse ki a fűtött légteret. Az Ön biztonsága sokkal fontosabb a komfortérzeténél! Ezt tartsa mindig szem előtt!
Figyelem! A készülékhez nyomásszabályzó használata szükséges, amely az eszköznek nem tartozéka! Használat közben minden esetben biztosítani kell a megfelelő szellőzést (a bejárati ajtó legalább egyik cipzárát felhúzva)!

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem