CC Moore NS1 Pop Ups Pink 18 mm

Állapot: Raktáron

Márka: CC Moore

Cikkszám: 90014

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Ezek a rendkívül lendületes, hi-vizuális narancssárga pop-upok kiemelkedő sikerekkel és hihetetlen halfogási potenciállal rendelkeznek. A híres NS1 citrus-gyümölcs ízes keverékünkkel készültek, szabványos 12 mm-es, 14 mm-es és 18 mm-es méretben, plusz az extra lebegő + 13-14 mm-es méretben, valamint egy NS1 Hookbait Booster tasakkal szállítjuk.

CC Moore NS1 Pop Ups Pink 18 mm

Ezek a rendkívül lendületes, hi-vizuális narancssárga pop-upok kiemelkedő sikerekkel és hihetetlen halfogási potenciállal rendelkeznek. A híres NS1 citrus-gyümölcs ízes keverékünkkel készültek, szabványos 12 mm-es, 14 mm-es és 18 mm-es méretben, plusz az extra lebegő + 13-14 mm-es méretben, valamint egy NS1 Hookbait Booster tasakkal szállítjuk. A citrusos gyümölcsök friss, a legendás hírű vajsav és az egyéb titkos összetevők illatát idéző csalik fényes, szinte világító színeivel vizuálisan is a táplálék felvételére ösztönzi a pontyokat. Horgásszunk bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között, az NS1 mindig kiváló választásnak bizonyul majd.

Legendás Northern Special termékcsaládunkat nem kell bemutatni a legtöbb pontyhorgásznak, mivel valószínűleg a valaha gyártott legsikeresebb horogcsali köré épül; Northern Special NS1 felugró ablakok. A sok hónapos kipróbálás során gondosan kifejlesztett és tökéletesített horogcsali lett a világ számos legsikeresebb nagyhalas horgász számára 2008-as kibocsátásuk óta, és minden alkalommal ismételten ellenállhatatlannak bizonyul számos ponty példány számára. hónap.

Használati tipp:

Egyszerűen vonja be pop up ablakait az erős NS1 Hookbait Boosterrel, hagyja megszáradni, majd ismételje meg, ha szükséges.

  • Méret: 18 mm
  • Szín: Pink/rózsaszín
  • 18 mm-es = 25 csali edényenkén

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

CC Moore NS1 Pop Ups Pink 18 mm

CC Moore NS1 Pop Ups Pink 18 mm