Promix Goost Power Wafter Krill-Kagyló 10 mm

Állapot: Raktáron

Márka: Promix

Cikkszám: PGPKK10

Egységár: 134.500 Ft / kg

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Szabályos, gömb forma. Közepes, wafternél picit nagyobb felhajtóerő
Robbanásszerű szín és aromakibocsátás. Methodhoz fejlesztve
Erőteljes ízek. Fogós színek.

Promix Goost Power Wafter Krill-Kagyló 10 mm

A csalik fejlesztésében egyértelmű irányvonal, hogy minden szituációt képesek legyünk lefedni Promix termékekkel. A GOOST széria spray és jam formában is óriási népszerűségnek örvend, vásárlóink mellett csapatunk tagjai is nagyon sokat használják versenyszituációban.
Adta magát a következő lépés, hogy a GOOST-ok legjobb tulajdonságait csali formában is elérhetővé tegyük. A fejlesztés alapjául a piacon korábban legnagyobb népszerűségnek örvendő, de azóta megszűnt OOZING csalik adták az alapot, amit igyekeztünk még jobbá, erőteljesebbé tenni.
A GOOST Power Wafter szériánál azt kell mondanom ez sikerült is, hiszen a termékfejlesztéskori tesztek egyértelműen azt mutatták, hogy az irány jó lett, nagyon sok halat tudtunk vele fogni.
A felhajtóerő úgy lett beállítva, hogy a sima wafter csalijáinknál kicsit erősebb legyen, így nagyobb horgokat is ki tud könnyíteni, de vastagabb tüskét használva, kisebb horoggal is használható.
A vízbe érkezés után, robbanásszerűen "füstölni" kezd, táplálkozásra ingerelve a halakat. Az aromakibocsátás is hasonlóan intenzív, gyorsan és nagy területen terjed a kosár körül.

  • Méret: 10 mm
  • Íz: Krill-Kagyló

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Promix Goost Power Wafter Krill-Kagyló 10 mm

Promix Goost Power Wafter Krill-Kagyló 10 mm