HiCarp Pixy Boilie - Édes, krémes kész bojli, 30 mm

Állapot: Raktáron

Márka: HiCarp

Cikkszám: 101118

Egységár: 5.490 Ft / kg

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A PIXY kész bojli különlegessége, hogy a magas minőségi tápláló és kalóriadús összetevői egy hihetetlenül könnyű emészthetőséggel párosulnak, így a halak ha egyszer megkóstolták bizonyítottan visszatérnek majd az etetett helyre.

HiCarp Pixy Boilie - Édes, krémes kész bojli

A PIXY kész bojli különlegessége, hogy a magas minőségi tápláló és kalóriadús összetevői egy hihetetlenül könnyű emészthetőséggel párosulnak, így a halak ha egyszer megkóstolták bizonyítottan visszatérnek majd az etetett helyre. Intenzív krémes-tejes illatának és édes, mogyorós ízének a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni. Egész évben eredményesen használható, akár még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is. Főbb összetevői a különböző tejfehérjék, élesztő, növényi fehérjék, gabona őrlemények, madáreledelek, kukoricacsíra por, kukoricacsíra likőr, krém és tejszín por. Darabos szerkezete révén vízbeérkezéskor szinte azonnal elkezd „dolgozni” miközben a belsejében lévő attraktorok, aminosavak, vitaminok folyamatosan mosódnak ki a csali belsejéből, táplálkozásra késztetve a pontyokat. Külön érdekessége, hogy halliszteket, halfehérje kivonatokat egyáltalán nem tartalmaz. A PIXY tojás hozzáadásával, egyedi hőkezelési eljárással készül. A hazai vizeken kiváló választás lehet a kora tavaszi, illetve a késő őszi-téli időszakokban, de sok esetben szép eredményeket is hozhat a kapástalan, kánikulai napokon is. Csalogató hatása nagy mértékben növelhető a Pixy Booster folyékony adalékkal.
Figyelem! A Pixy bojli nem tartalmaz szintetikus színezékeket, és szintetikus aromákat, ezért szín, illat és ízvilágát az alkotóelemei színének, illatának és ízének keveréke adja. Így ugyanazon csali különböző gyártási tételei között lehetnek apróbb különbségek. Ennek oka a felhasznált összetevők (például: halliszt, fűszerek, természetes kivonatok stb.) természetes változásai, ez viszont semmilyen formában nem befolyásolja a csali beltartalmi értékét és fogósságát.

  • Méretek: 20 mm, 24 mm, 30 mm
  • Kiszerelés: 1 kg

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Hasonló termékek

Hasonló termékek