HiCarp Shellby 24 mm 350 g - Kagylós, halas kész bojli

Állapot: Raktáron

Márka: HiCarp

Cikkszám: 201213

Egységár: 7.686 Ft / kg

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A SHELLBY kész bojli egy igazán erőteljes halas-kagylós-élesztős illattal és ízzel rendelkezik. A kimagasló beltartalmi értékekkel rendelkező bojli főbb összetevői között megtalálhatóak az alacsony hőmérsékleten kezelt és előemésztett hallisztek, hidrolizált halproteinek, növényi és állati eredetű fehérjék, madáreledelek, hidrolizált kivonatok, élesztő valamint betain. Mivel a Shellby egy igazi kagylós bojli, nem hiányozhat belőle a pontyhorgászatban használt attraktorok koronázatlan királya sem, a G.L.M. Powder.

HiCarp Shellby 24 mm 350 g - Kagylós, halas kész bojli

A SHELLBY kész bojli egy igazán erőteljes halas-kagylós-élesztős illattal és ízzel rendelkezik. A kimagasló beltartalmi értékekkel rendelkező bojli főbb összetevői között megtalálhatóak az alacsony hőmérsékleten kezelt és előemésztett hallisztek, hidrolizált halproteinek, növényi és állati eredetű fehérjék, madáreledelek, hidrolizált kivonatok, élesztő valamint betain. Mivel a Shellby egy igazi kagylós bojli, nem hiányozhat belőle a pontyhorgászatban használt attraktorok koronázatlan királya sem, a G.L.M. Powder. A Green Lipped Mussel zöldajkú kagylóból, vagy ahogy a hazájában Új-Zélandon hívják; Green Shell-ből készült porkivonat a legjobb attraktor, amit bojliba bele lehet tenni. A bojliból struktúrája miatt vízbe érkezést követően folyamatosan áramlanak ki az adalékanyagok és ezt még az öreg pontyok sem hagyják figyelmen kívül. Természetessége és könnyen emészthetősége révén a pontyok mindig visszatérnek majd az etetett területre, és ismételten táplálkozni fognak belőle. A Shellby tojás hozzáadásával, különleges hőkezelési eljárással készül. Egész évben kiemelkedő eredményességgel használható, még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is. Csalogató hatása nagymértékben növelhető a Shellby Booster folyékony adalékkal. A rövid és a hosszú távú horgászatokra egyaránt alkalmas. Igazi "nagyhalas bojli".
Figyelem! A Shellby bojli nem tartalmaz szintetikus színezékeket, és szintetikus aromákat, ezért szín, illat és ízvilágát az alkotóelemei színének, illatának és ízének keveréke adja. Így ugyanazon csali különböző gyártási tételei között lehetnek apróbb különbségek. Ennek oka a felhasznált összetevők (például: halliszt, fűszerek, természetes kivonatok stb.) természetes változásai, ez viszont semmilyen formában nem befolyásolja a csali beltartalmi értékét és fogósságát.

  • Méret: 24 mm
  • Kiszerelés: 350 g

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

HiCarp Shellby 24 mm 350 g - Kagylós, halas kész bojli

HiCarp Shellby 24 mm 350 g - Kagylós, halas kész bojli