Mainline High Impact Boilies Salty Squid 20 mm

Állapot: Raktáron

Márka: Mainline

Cikkszám: M23037

Egységár: 6.390 Ft / kg

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A Mainline High Impact Boilies Salty Squid - 15-20mm 1kg vagy 3kg-os bojli (sós tintahal ízesítéssel), a sok éves tapasztalatoknak és kutatásoknak köszönhetően a Mainline néhány évvel ezelőtt sikeresen bevezette a High Impact bojli sorozatát.

Mainline High Impact Boilies Salty Squid 20 mm

A Mainline High Impact Boilies Salty Squid - 15-20mm 1kg vagy 3kg-os bojli (sós tintahal ízesítéssel), a sok éves tapasztalatoknak és kutatásoknak köszönhetően a Mainline néhány évvel ezelőtt sikeresen bevezette a High Impact bojli sorozatát. Az egész sorozat magas minőségű alapanyagokból, jól emészthető összetevőkből, csúcsminőségű attraktorokból és ismert Mainline aromákból áll. Amint a High Impact név azt sugallja, a csalik tele vannak minden jóval, amit egy horgász kívánhat. Ezáltal ezek a bojlik tökéletes azoknak a horgászoknak, akik szuper vonzó csalikat akarnak, mely Európa-szerte minden vízen működik. Az 1 és 3 kg-os zsákokban történő csomagolás, valamint a kis mennyiségű tartósítószer használata miatt a csalik nemcsak szuper hatékonyak, hanem könnyen kezelhetők is. Ez tökéletesé teszi őket azoknak a horgászoknak, akik nem akarják fagyasztott bojli tárolással foglalkozni, vagy csak azt akarják, hogy egy kis mennyiségű jó minőségű csali legyen az autóban, amikor erre szükségük van. A High Impact sorozat mindig bevetésre készen áll. Az újrazárható zacskóknak köszönhetően hosszabb ideig frissen tarthatja a csaliját. Különösen a forró nyári hónapokban megakadályozhatjuk, hogy a csalik kiszáradjanak.

A High Impact csalik többféle variációban és aromákban kaphatók, amelyek megfelelnek mind a horgász személyes preferenciáinak, mind pedig a pontyok szükségleteire. Sötétebb színű csalit keres, vagy szükség van egy feltűnő színű csalira, amely valóban kiemelkedik? Szereti az édes ízeket vagy nagy rajongója az erősebb illatoknak? A sorozaton belül a Mainline mindent lefed, amire kíváncsi lehet.

Kifejezetten bányatavakra ajánljuk !

  • Kiszerelés: 1 kg/csomag
  • Ízesítés: sós tintahalas
  • Méret: 20 mm

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Mainline High Impact Boilies Salty Squid 20 mm

Mainline High Impact Boilies Salty Squid 20 mm