Nash Citruz Pink Boilies 1 kg, 20 mm

Állapot: Jelenleg nem elérhető

Márka: Nash

Cikkszám: B2142

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Az eredeti két tónusú rózsaszín kivitelben, mely egy halvány mosott pastel és egy látványos élénk rózsaszín variánst tartalmaz ugyanabban a zacskóban remek lehetőséget kínál, hideg vízre, vad folyókra vagy akár park tavakra egyaránt.

Nash Citruz Pink Boilies 1 kg

Az eredeti két tónusú rózsaszín kivitelben, mely egy halvány mosott pastel és egy látványos élénk rózsaszín variánst tartalmaz ugyanabban a zacskóban remek lehetőséget kínál, hideg vízre, vad folyókra vagy akár park tavakra egyaránt. Minden zacskó 1:2 arányban tartalmaz rózsaszín és világos rózsaszín bojlikat, melyek igazoltan felkeltik a pontyok figyelmét a felkavart iszapos vízben is.
Könnyen emészthető tej és gabonafehérje tartalmú alapmix alkotja kiegészülve kimondottan hidegvízi adalékanyagokkal - az egyedi Nashbait gyümölcs kombináció, valamint hidegvízi attraktorok lehetővé teszik, hogy ez a csali egyaránt eredményes legyen horogcsaliként vagy etetésként alkalmazva. Ennek köszönhetően, akár csak a Pop up , nagyban növelik a kapás esélyét mikor a körülmények zorddá válnak, vagy túl nagy nyomás alatt van a terület.

  • Méretek: 15 mm / 20 mm
  • Kiszerelés: 1 kg

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem