Nash Coconut Creme Boilies 1 kg, 15 mm

Állapot: Raktáron

Márka: Nash

Cikkszám: B3512

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Coconut Créme - kókusz - A coconut cream fehér színe remek választás természetes vizekre, ahol gyanakvóbbak a halak az élénkebb csalik láttán. Remek csali hideg vízben és briliáns hínáros és iszapos területen.


3.190 Ft -10% 2.870 Ft / darab


Nash Coconut Creme Boilies 1 kg

Nash Instant Action Boilies 1kg - A Nashbait magas szénhidrát tartalmú alapmixe hosszú éveken át fejlődött és megadja a pontyoknak amire szükségük van amikor aktívak, méghozzá a vonzó és magas energiatartalmú ételt. Nagy szivárgású mix, költséghatékony előfőzött gabonafélékkel, olcsóbb mint a drága tejprotein, de az attraktorok könnyen távoznak és jól emészthető.
Az Instant Action bojlikkal jól lehet fogni, mert a legsikeresebb Nashbait attraktorokat tartalmazzák és egyéb, az évek alatt jól bevált egyéni keveréket.
A coconut cream fehér színe remek választás természetes vizekre, ahol gyanakvóbbak a halak az élénkebb csalik láttán. Remek csali hideg vízben és briliáns hínáros és iszapos területen. Nagyon jó eredménnyel lehet vele fogni nagyobb tavakon és folyókon. A fényes fehér színe miatt pedig remekül működik park tavakban és nyilvános vizeken.

  • Méretek: 15 mm / 20 mm
  • Kiszerelés: 1 kg
  • Ízvilág: Coconut Créme - kókusz

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem