Nikl Ready bojli MGS 24 mm

Állapot: Kifutott termék

Márka: Nikl

Cikkszám: NRMGS24

Egységár: 5.300 Ft / kg

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Nikl Ready Bojli MGS 1kg a magnus bojli rövidítését jelenti. Az MGS bojli gondosan válogatott halliszteken van felépítve. Kiegészítőnek pedig egy természetes alapanyagokból készült fűszerkeverék.

Nikl Ready bojli MGS 1 kg

Nikl Ready Bojli MGS 1 kg a magnus bojli rövidítését jelenti. Az MGS bojli gondosan válogatott halliszteken van felépítve. Kiegészítőnek pedig egy természetes alapanyagokból készült fűszerkeverék!“ Próbálják ki önök is a friss újdonságunkat és merítőjük garantáltan nem marad szárazon!“ Ez az újdonság azon horgászok számára ajánlott, akik a gyors, rövid horgászatokat preferálják. Tehát a bojlinak nincs szelektív hatása. A vízben terjedő állandó intenzív fűszerkeverék felcsigáz szinte minden arra járó halat mérettől függetlenül. Hogy a bojli még attraktívabb legyen, így a bojli külső rétege néhány órán keresztül oldódik. Utána viszont egy nagyon kemény réteg marad, amely akár 48 árán át kibír a vízben az nélkül hogy teljesen megpuhuljon és leessen.
Annak ellenére, hogy a bojli belső rétege sokáig kemény marad, az attraktív képessége megmarad.
A MGS bojlit alapjáraton egy attraktív családba tartozik, viszont nagyon megörültünk a hírnek, hogy pont erre a bojlira megfogták a Slovák rekordpontyot 30,70 kg súllyal egy állami vízen.

  • Bojli méret: 24 mm
  • Kiszerelés: 1 kg

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Hasonló termékek

Hasonló termékek