Nikl Ready Giga Squid Boilie - Tintahalas bojli, 20 mm

Állapot: Raktáron

Márka: Nikl

Cikkszám: 2002934

Egységár: 9.100 Ft / kg

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Ready bojli Giga Squid egy prémium kategóriába sorolható rendkívüli, egyedi bojli. Gigantikus menyiségű tintahal összetevőkkel, minőségi tintahal esszenciával rendelkező bojli egy igazi nagyhalas csali egész évben.


8.190 Ft -11% 7.290 Ft / darab


Nikl Ready Giga Squid Boilie - Tintahalas bojli

Ready bojli Giga Squid egy prémium kategóriába sorolható rendkívüli, egyedi bojli. Gigantikus menyiségű tintahal összetevőkkel, minőségi tintahal esszenciával rendelkező bojli egy igazi nagyhalas csali egész évben. A bojli minőségi hal és tintahal liszteket, valamint növényi alapú összetevőket tartalmaz. Bojli további összetevői közé tartoznak az attraktorok és egyénileg kifejlesztett Squid esszencia. Sokáig tartott a összetevők beállítása, de azt gondoljuk, hogy megérte, mert egy igazi nagyhalas, nagyon fogós csalit hoztunk létre. Nem szabad elfelejteni, hogy a bojliból nem hagytuk ki a már bevált Fekete bors  (Black Pepper) esszenciát valamint a GLM és Liver összetevőket sem. Kijelenthetjük, hogy a majd 2 éves tesztelés után a bemutathatunk egy igazi nagyhalas, pontyok által igazán kedvelt terméket, amely egész évben alkalmazható. A Giga Squid termék következő különlegessége, hogy magas tápértékű halolaj tartalmú mini pelleteket tartalmaz. Mivel a Karel Nikl cég elsődleges célja a pontyok egészsége, ezért a Giga Squid bojli is tartalmazza a CARP IMUNITY vitamin és probiotikum mixet.

  • Kiszerelés: 900 g
  • Méret: 20 mm, 24 mm, 30 mm

Figyelem: A Ready bojlik esetében előfordulhatnak árnyalat beli eltérések, melyek a gyártás során felhasznált alapanyagok árnyalati különbségéből adódhatnak. Az ilyen esetegben az árnyalat eltérések nem folyásolják be a termék minőségét, beltrtalmát és fogósságát!

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem