Starbaits Pro Banana Nut Boilies 800 g , 20 mm

Állapot: Raktáron

Márka: Starbaits

Cikkszám: 64068

Egységár: 6.863 Ft / kg

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A PROBIOTIC bojlisorozatot eredetileg kifejezetten az angol piac számára fejlesztették ki, különösen rövid horgászatokra és gyors versenyhorgászatokra. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően azonban hamarosan hatalmas visszhangra tett szert Európában.

Starbaits Pro Banana Nut Boilies 800 g 

A PROBIOTIC bojlisorozatot eredetileg kifejezetten az angol piac számára fejlesztették ki, különösen rövid horgászatokra és gyors versenyhorgászatokra. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően azonban hamarosan hatalmas visszhangra tett szert Európában. Intenzív édes banán aromájú bojlik, rendkívül vonzó tigrismogyoróval kombinálva. A hozzáadott édesítőszer a még kifejezettebb édes íz és aroma érdekében a bojlit szó szerint a pontyok ellenállhatatlan csemegéjévé teszi. Természetes vizeken kiváló eredményeket ér el. A sárga szín segít a bojlinak kiemelkedni a fenéken és még jobban vonzza a kíváncsi pontyokat. Egész évben kiválóan működik, még nagyon hideg vízben is.

Összetevők:

  • eredeti Starbaits banán aroma g
  • gyorsan oldódó májpor, betain és élesztő
  • étvágyat támogató ásványi anyagok és olajok
  • tigrismogyoró kivonat és liszt

Évszak: egész éves horgászat (még nagyon hideg vízben is) Etetés: Minimális és masszív etetés egyaránt Halszelektivitás: univerzális csali nagy és kis pontyokra. A csali hatékonysága: gyors csali rövid horgászathoz és versenyhorgászathoz.

  • Méret: 20 mm, 24 mm
  • Kiszerelés: 800 g
  • Ízvilág: Banán

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem