Jet Fish CSL Amino Koncentrátum 500 ml, Krill - krill

Állapot: Raktáron

Márka: Jet Fish

Cikkszám: BCJF1050

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A CSL sűrű és természetes, speciális kukoricacsíra kivonat. Előemésztett fehérjét, jól oldódó tápanyagokat, természetes cukrot, szabad aminosavakat, vitaminokat és ásványi sókat tartalmaz.  Erős intenzív hatású anyagként tisztán érdemes használni. De természetesen ízlés szerint hígítható tetszés szerint. (csökkenti csalogató hatását)
Különösen hatásos ha etetőanyagot (víz helyett) ezzel az anyaggal keverjük be.


2.490 Ft -20% 1.990 Ft / darab


Jet Fish CSL Amino Koncentrátum 500 ml

A CSL sűrű és természetes, speciális kukoricacsíra kivonat. Előemésztett fehérjét, jól oldódó tápanyagokat, természetes cukrot, szabad aminosavakat, vitaminokat és ásványi sókat tartalmaz.  Erős intenzív hatású anyagként tisztán érdemes használni. De természetesen ízlés szerint hígítható tetszés szerint. (csökkenti csalogató hatását) Különösen hatásos ha etetőanyagot (víz helyett) ezzel az anyaggal keverjük be. Ezenkívül jó lehet a pelletek, magok belocsolása is. A belocsolt pelletekből, magokból hamar kioldódik ez a sűrű folyadék és ellenállhatatlan csalogató hatást vált ki.
Egész évben sikeresen használható, hihetetlen módon fokozza a halak étvágyát és a táplálkozási kedvüket. Többféle ízben kapható
  • Kiszerelés: 500 ml

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem