Maros Mix Kukoricatej Méz 250 ml

Állapot: Raktáron

Márka: Maros Mix

Cikkszám: MAAR45

Egységár: 5.960 Ft / l

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A Maros Mix Kukoricatej Etetőanyag Aroma egy sűrű és természetes kukorica kivonat. Jól oldódó tápanyagokat, természetes cukrot, szabad aminosavakat, vitaminokat és ásványi sókat tartalmaz emellett magas a proteintartalma is.

Maros Mix Kukoricatej Méz 250 ml

A Maros Mix Kukoricatej Etetőanyag Aroma egy sűrű és természetes kukorica kivonat. Jól oldódó tápanyagokat, természetes cukrot, szabad aminosavakat, vitaminokat és ásványi sókat tartalmaz emellett magas a proteintartalma is. Kivételes csalogató hatással van a nagytestű halakra, főként a pontyra és az amurra. Erős hatású aroma, különösen hatásos, ha etetőanyagba adagoljuk.
A kukorica tej a csemegekukorica legjobb minőségű, enyhén viszkózus kivonata. Édes íz és tökéletes kukoricaaroma jellemzi. Egyrészt az oldódó bojlik készítésének egyik fő alapanyaga, másrészt a horgászatban használatos egyéb aromákkal társítva etetőanyag-aromaként is tökéletes hatású folyadék. Etetőanyaghoz keverve fokozza a tapadást, de vízbe kerülve gyorsítja az etetőanyag-gombóc, illetve az etetőkosárba töltött anyag oldódását.

  • Kiszerelés: 250 ml

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Hasonló termékek

Hasonló termékek
Maros Mix Kukoricatej Méz 250 ml

Maros Mix Kukoricatej Méz 250 ml