Maros Erjesztett Mag Büdös Nagy Ponty 2x Magmix 1 kg

Állapot: Raktáron

Márka: Maros Mix

Cikkszám: MABNP05

Egységár: 1.290 Ft / kg

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Kifejezetten a pontyok, amurok szelektív horgászatára kifejlesztett csaliféle. Az emberi orrnak szinte elviselhetetlen szaganyag különleges vonzerővel bír a termetesebb halak számára, hiszen már megtapasztalták a nyaranta vízbe hulló érett-erjedt magvak izét, illatát.

Maros Erjesztett Mag Büdös Nagy Ponty 2x Magmix 1 kg

Kifejezetten a pontyok, amurok szelektív horgászatára kifejlesztett csaliféle. Az emberi orrnak szinte elviselhetetlen szaganyag különleges vonzerővel bír a termetesebb halak számára, hiszen már megtapasztalták a nyaranta vízbe hulló érett-erjedt magvak izét, illatát. 2019-ben jelentős változáson esett át ez az etetőanyag családunk! A fejlesztéseknek köszönhetően, már száraz állapotban is forgalomba tudjuk hozni ezeket a speciális „büdös” etetőket, így egyéb, a pontyok és amurok számára különösen vonzó adalékokkal tudjuk tuningolni!
Az erjesztett magvak régóta használt eredményes csalik és etetőanyagok a ponty és az amúr horgászatához. Az etetőanyag-keverékeket és az apróbb, puhább magvakat a vizekben élő kisebb termetű halak gyorsan felszedegetik. Ezzel szemben a keményebb, nagyobb szemű erjesztett magvak az etetésen maradnak a „nagyfiúk” számára. Az erjesztő baktériumok tevékenységükkel feltárják, könnyebben emészthetővé teszik a növényszövetek, magvak tápanyagait. Ugyanezen okból használják például a silózott, erjesztett takarmányokat az állattenyésztésben. A jellegzetes tejsav aroma mágnesként vonzza a termetesebb pikkelyeseket. A részben lebontott tejsavas magvak elsősorban a nagyobb testű pontyok és amurok jelentős táplálékigényét hivatott kiszolgálni. Ezeket a magvakat, magmixeket az év melegebb szakaszában érdemes nagy mennyiségben szoktató etetés és fűzött csali céljára használni.
Az erjesztett etetőanyagok akár horgászatra kész nedves, akár száraz formában kerülnek forgalomba, megfelelő előkészítés után többnyire a fenekező, etetőkosaras, nagyhalas horgászat során kerülnek bevetésre. Aromaanyaguk a vízben intenzíven terjedve vonzza az etetésre a darabosabb halakat. Önállóan is hatékony csalianyag, de hordozóanyagként szerepet játszhat az erjesztett magvak etetőkosárral történő bejuttatásában.

  • Kiszerelés: 1 kg

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Maros Erjesztett Mag Büdös Nagy Ponty 2x Magmix 1 kg

Maros Erjesztett Mag Büdös Nagy Ponty 2x Magmix 1 kg