Haldorádó Tornado Method mix N-Butyric & Ananász

Állapot: Jelenleg nem elérhető

Márka: Haldorádó

Cikkszám: HD19814

Egységár: 2.980 Ft / kg

Szállítás: 4 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A csalogatóanyagok ízvilága illeszkedik a már megszokott TORNADO termékekhez. A csomagba finomszemcsés, jól felhősítő method keverékek kerültek, de mindegyik teljesen más! Nem csak az aromák és színek változnak. Mindegyik kaja teljesen más összetevőket és alapanyagokat tartalmaz, a legjobb hatás elérése érdekében!

Haldorádó Tornado Method mix N-Butyric & Ananász

A TORNADO Method MIX egy új, egyedi gyártástechnológiával készült etetőanyagcsalád, kifejezetten a pontyos method horgászatokhoz lett optimalizálva. Kiélezett helyzetekben, versenykörülmények között is megállja a helyét! A csalogatóanyagok ízvilága illeszkedik a már megszokott TORNADO termékekhez. A csomagba finomszemcsés, jól felhősítő method keverékek kerültek, de mindegyik teljesen más! Nem csak az aromák és színek változnak. Mindegyik kaja teljesen más összetevőket és alapanyagokat tartalmaz, a legjobb hatás elérése érdekében!
Minden tasakban van egy kis zacskó, amelyben színes, ízes apró pellet szemek vannak. Ezt a horgász, a halak kapókedvéhez igazodva tudja az alapkajához adagolni. Van, ahol annyira kényesen kapnak a pontyok, hogy minden színes szemcse riasztó, míg máshol, ez fokozza a kapókedvet. Mi a horgászokra bízzuk, hogy felhasználják ezt, vagy sem! Citromsárga színű, vajsavas jellegű igazi nyári method kaja. Különlegessége, hogy minden alkotóelemét külön-külön tárták és dolgozták fel, szeparáltan őrölték és csak a keverés utolsó fázisában elegyítették azokat. Számos alkotóeleme közül megemlíthető a TTX, kukoricacsíra, szentjánoskenyérliszt, kukoricaglutén, szeszipari élesztők, növényi fehérjék, olajos magvak, tigrismogyoró, kekszek, angolmorzsa, sőt, még némi halibut pellet őrlemény is. Természetesen az étvágyfokozók, aminosavak sem maradhattak ki egy ennyire komplex csalogatóanyagból!

  • Színe: citromsárga + színes pelletek
  • Aromája: vajsav + ananász
  • Íze: savanyú, halas
  • Kiszerelés: 500 g

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem