Novák Feeder Match Method Groudbait F1-Black 1 kg

Állapot: Raktáron

Márka: Novák Feeder

Cikkszám: BCNF1057

Egységár: 1.690 Ft / kg

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A Novák Feeder Match Method mixek a legdurvább versenyszituációk megoldásához készültek. Ezek az etetőanyagok Novák János minden versenytapasztalatát ötvözik. Csak és kizárólag a legjobb, legfogósabb alapanyagok kerültek bele, ami szinte bárhol, bármikor sikerre viszik a horgászatot.

Novák Feeder Match Method Groudbait F1-Black 1 kg

A Novák Feeder Match Method mixek a legdurvább versenyszituációk megoldásához készültek. Ezek az etetőanyagok Novák János minden versenytapasztalatát ötvözik. Csak és kizárólag a legjobb, legfogósabb alapanyagok kerültek bele, ami szinte bárhol, bármikor sikerre viszik a horgászatot. Az idei év méltán nagysikerű F1-Carp etetőanyagjának téli változata. A letisztult vizekben az  esetek döntő részében a sötétebb színű etetőanyagok működnek jobban, amelyek jóval kisebb eséllyel lehetnek riasztó hatással az áttetsző vízben óvatosan táplálkozó halakra. Fogósságát a legmagasabb minőségű összetevők tökéletes kombinációjának köszönheti. A teljesség igénye nélkül ilyen többek között a benne található legmagasabb minőségű olasz TTX. Az emberi orr számára is rendkívűl kellemes illatát három aroma keveréke adja. Nem a púder finomságú etetőanyagok táborát erősíti, bőven tartalmaz magas minőségű nagyobb szemcséket is, amelyek segítenek etetésükön tartani a halakat.
Bekeverési javaslat
Többszöri víz hozzáadás, pihentetéssel érjük el a megfelelő állagot. A már említett finomabb szemcsék gyorsabban felszívják a vizet, még a darabosabb összetevőknek több víz és idő szükséges amíg teljesen megpuhulnak. Az utóbbi lépés mindig a rostával való áttörés legyen! Így teljesen homogén etetőanyagot kapunk.

  • Ízvilág: vegyes
  • Szín: fekete
  • Kiszerelés: 1 kg

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Novák Feeder Match Method Groudbait F1-Black 1 kg

Novák Feeder Match Method Groudbait F1-Black 1 kg