Stég Product Fermented Tigernut 900 g

Állapot: Jelenleg nem elérhető

Márka: Stég Product

Cikkszám: SP250076

Egységár: 1.656 Ft / kg

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Talán nem kell bemutatnunk az erjesztett magvak sikerességét a pontyhorgászatban, mivel hazánkban rendkívül népszerű, több ezer horgász használja különböző típusait.

Stég Product Fermented Tigernut 900 g

Talán nem kell bemutatnunk az erjesztett magvak sikerességét a pontyhorgászatban, mivel hazánkban rendkívül népszerű, több ezer horgász használja különböző típusait. Azonban a túlerjesztett anyagok sok esetben nem működnek megfelelően. Ezért a Stég fermented termék családot egy speciális eljárással készítik. Az erjedési folyamat megfelelő időpontjában atermékek vákuum csomagba kerülnek, ezért már nem erjednek tovább. Így egy kellemesen savas ízhatás jön létre, amelynek a pontyok nem tudnak ellenállni. Elsősorban felmelegedett vizeken rendkívül hatásos. Az apróbb keszegfélék nem kedvelik a savas ízt, ezért távol tartja őket az etetéstől. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot és színezéket! 100%-ig természetes alapanyagokból készült.
Használható etetésre, bordás kosárba, túlvizezve zig riges horgászatra. A Magas hőmérséklet, erős napfény, a tejsav baktériumokat elpusztítja, ami a termék megromlásához vezet. Mivel a termék tartósítószert nem tartalmaz, ezért a zacskó felbontása után, 1 napon belül el kell használni! Az etetőanyag nagy százalékban tartalmaz tejsav baktériumokat, ezért enyhén maró hatású, bedobások után lehetőleg mossunk kezet!

  • Kiszerelés: 900 g

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem