Top Mix Method Carp Ananász - Vajsav

Állapot: Raktáron

Márka: Top Mix

Cikkszám: TM128

Egységár: 1.290 Ft / kg

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A Method Carp etetők jellemzője, hogy a finom szemcséket lecseréltük nagyobb méretűre és nyers összetevőket nem használunk a gyártásánál. Sok benne a színes, a halak kíváncsiságát is felkeltő szemcse. Az új gyártástechnológiából adódó összetevők, a nagyobb szemcseméret igen gyors bontást eredményeznek és segítenek abban, hogy az igazi nagytestű halakat is horogra tudjuk csalni. Megfelelő nedvesítés mellett az etetők tapadása és bontása is tökéletes.

Top Mix Method Carp Ananász - Vajsav

A Method Carp etetők jellemzője, hogy a finom szemcséket lecseréltük nagyobb méretűre és nyers összetevőket nem használunk a gyártásánál. Sok benne a színes, a halak kíváncsiságát is felkeltő szemcse. Az új gyártástechnológiából adódó összetevők, a nagyobb szemcseméret igen gyors bontást eredményeznek és segítenek abban, hogy az igazi nagytestű halakat is horogra tudjuk csalni. Megfelelő nedvesítés mellett az etetők tapadása és bontása is tökéletes. A jól kiegyensúlyozott beltartalom (szénhidrát, protein, betain) vonzó táplálék lehet a pontyoknak, pontyféléknek, minden évszakban.
Édes ananász és vajsav, mint a tűz és a víz. Ez az édes savas kölcsönhatás mégis oly csábító a halaknak, hogy a nyári hónapokban szinte minden horgász kedvence lett. Tegyünk hozzá feltűnő szemcséket, ötvöztük a szénhidráttal, proteinnel és betainnal, majd az egészet zárjuk be, míg a vízparton valaki ki nem bontja.
A nyári melegben a pontyok mellett amurra is nagyon eredményesen horgászhatunk vele.

  • Kiszerelés: 1 kg
  • Ízvilág: Ananász - Vajsav

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Top Mix Method Carp Ananász - Vajsav

Top Mix Method Carp Ananász - Vajsav