Top Mix Method Carp Csoki - Narancs

Állapot: Raktáron

Márka: Top Mix

Cikkszám: TM126

Egységár: 1.290 Ft / kg

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A Method Carp etetők jellemzője, hogy a finom szemcséket lecseréltük nagyobb méretűre és nyers összetevőket nem használunk a gyártásánál. Sok benne a színes, a halak kíváncsiságát is felkeltő szemcse. Az új gyártástechnológiából adódó összetevők, a nagyobb szemcseméret igen gyors bontást eredményeznek és segítenek abban, hogy az igazi nagytestű halakat is horogra tudjuk csalni. Megfelelő nedvesítés mellett az etetők tapadása és bontása is tökéletes.

Top Mix Method Carp Csoki - Narancs

A Method Carp etetők jellemzője, hogy a finom szemcséket lecseréltük nagyobb méretűre és nyers összetevőket nem használunk a gyártásánál. Sok benne a színes, a halak kíváncsiságát is felkeltő szemcse. Az új gyártástechnológiából adódó összetevők, a nagyobb szemcseméret igen gyors bontást eredményeznek és segítenek abban, hogy az igazi nagytestű halakat is horogra tudjuk csalni. Megfelelő nedvesítés mellett az etetők tapadása és bontása is tökéletes. A jól kiegyensúlyozott beltartalom (szénhidrát, protein, betain) vonzó táplálék lehet a pontyoknak, pontyféléknek, minden évszakban.
A csoki-narancs íz az elmúlt évek sikerterméke lett, így ebből a termékcsaládból se hiányozhat. Az édes csoki-narancs aroma áthatja az etetőanyagot, ezáltal a halak elég hamar megtalálják a csalinkat, amit tovább fokoz a termék figyelemfelkeltő színe is. Az etetőanyag tartalmaz szénhidrátot, betaint és proteint, ami még jobban fokozza csalogató hatását a halak számára. Ezzel az etetővel eredményesen horgászhatunk kárászra is a pontyok mellett. Színe miatt inkább felmelegedő, vagy nyári időszakban használható.

  • Kiszerelés: 1 kg
  • Ízvilág: Csoki - Narancs

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Top Mix Method Carp Csoki - Narancs

Top Mix Method Carp Csoki - Narancs