Carp Expert Long-Cast Gigant Vario Kosár 25 g + 20 g ólom

Állapot: Jelenleg nem elérhető

Márka: Carp Expert

Cikkszám: 58270-426

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A Gigant kosarakat rendkívül sok horgász használja nagy megelégedéssel, ennek okai a megnövelt tárolókapacitás és a forma összhangjából adódnak.
A forma bordázata csupán 3 drótból áll, ami megtöltve egy tökéletesen áramvonalas, jól dobható formát képez.
A megnövelt tárolókapacitásnak köszönhetően ezen kivitelekkel, az igazi nagyhalas, magokkal és pelletekkel dúsított etetőanyag is tökéletesen bevethető a kívánt horgászhelyre.

Carp Expert Long-Cast Gigant Vario Kosár 25 g + 20 g ólom

A Gigant kosarakat rendkívül sok horgász használja nagy megelégedéssel, ennek okai a megnövelt tárolókapacitás és a forma összhangjából adódnak. A forma bordázata csupán 3 drótból áll, ami megtöltve egy tökéletesen áramvonalas, jól dobható formát képez. A megnövelt tárolókapacitásnak köszönhetően ezen kivitelekkel, az igazi nagyhalas, magokkal és pelletekkel dúsított etetőanyag is tökéletesen bevethető a kívánt horgászhelyre. LC kivitele mellett, látható a nevében a Vario felirat. Ez a Vario jelzés az újdonságnak számító belső plusz cserélhető súlyozás miatt került rá.
A kosár bordái mögött elhelyezkedő részbe egy vastagított műanyag csövezés került, melyre tökéletesen ráilleszthető a kosarakhoz járó plusz ólombetét, ami a bordák alsó feléhez húzva, tökéletesen rögzül, dobáskor nem esik le, de mégis plusz 20 gramm súlyt ad a szereléknek, ami távoli horgászatokkor, igazán jó szolgálatot fog tenni. Ebbe a kosárba töltött etetőanyag gyorsan bont, nem ragadnak bele a szemek, megfelelő hatást elérve, akár 100 méter feletti távlatokban is, ahol szükséges és jól reagálnak a halak a nagy mennyiségű etetésre.

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem