Carp Expert Long-Cast Kosár 35 g

Állapot: Raktáron

Márka: Carp Expert

Cikkszám: 58270-136

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Az LC kivitelű, vezetőszárral ellátott kosarakat rendkívül sok horgász használja nagy megelégedéssel, ennek okai a kialakítása és a forma összhangjából adódnak.
A forma mellett, a kivitelen a kosár rész nem a gubancgátló cső aljára került, hanem feljebb, minimálisra csökkentve ezzel az előke fennakadásának a veszélyét.

Carp Expert Long-Cast Kosár 35 g

Az LC kivitelű, vezetőszárral ellátott kosarakat rendkívül sok horgász használja nagy megelégedéssel, ennek okai a kialakítása és a forma összhangjából adódnak. A forma mellett, a kivitelen a kosár rész nem a gubancgátló cső aljára került, hanem feljebb, minimálisra csökkentve ezzel az előke fennakadásának a veszélyét. A bordák kialakítása miatt, a tökéletesen áramvonalasra tölthető, ami jól dobható szereléket eredményez. A kevés bordának köszönhetően, az etetőanyag gyorsan ki tud oldódni közülük, legyen szó pelletekkel vagy magokkal dúsított mixről.
Ajánlott a rövid, fonott előkével való használata. Festett, időtálló készség, mely színének köszönhetően jól beleolvad az aljzatba, észrevétlenül maradva a halak számára.

  • Méret: 35 g

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Carp Expert Long-Cast Kosár 35 g

Carp Expert Long-Cast Kosár 35 g