Carp Expert Pro Method Flat 50 g - Etetőkosár

Állapot: Raktáron

Márka: Carp Expert

Cikkszám: 58040-050

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A kosarak akár a távoli method horgászathoz is kitűnő alternatívák, széles súlytartományban készülnek, heavy feederekkel akár 100 méter feletti távok is elérhetőek használatukkal.
Az XXL Flat kosarak az aljukon lévő súlynak köszönhetően, pontosan úgy fognak elhelyezkedni a mederfenéken, hogy a halak a felkínált csalihoz és az etetőanyaghoz könnyedén hozzáférjenek.

Carp Expert Pro Method Flat 50 g - Etetőkosár

A CXP legújabb method kosarai az egyik legjobb választást nyújtják a modern rezgőspicces nagyhalas horgászatokhoz. A kosarak akár a távoli method horgászathoz is kitűnő alternatívák, széles súlytartományban készülnek, heavy feederekkel akár 100 méter feletti távok is elérhetőek használatukkal. Az XXL Flat kosarak az aljukon lévő súlynak köszönhetően, pontosan úgy fognak elhelyezkedni a mederfenéken, hogy a halak a felkínált csalihoz és az etetőanyaghoz könnyedén hozzáférjenek. Az aljukon lévő gumibetétnek köszönhetően, egy méretben hozzáillő forgóval, akár fix szerelék is készíthető belőlük. A módszerhez rövid 6-10 cm-es előkét javaslunk, hogy a csali mindenképp az etetőanyag körül helyezkedjen el.
Hétköznapi és versenykörülményekhez is tökéletes alternatíva, nagyobb befogadóképességének köszönhetően, akár 4 mm-es pelletekkel is nagyon jó szelektáló hatást lehet velük elérni.
Tipp: A maximális eredményesség érdekében, mindenképp a Pro Method Flat töltőforma használata javasolt a termékhez.

  • Méret: 50 g
  • Kiszerelés: 1 db/cs
  • Anyaga: ólom + műanyag
  • Kivitel: XXL

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Carp Expert Pro Method Flat 50 g - Etetőkosár

Carp Expert Pro Method Flat 50 g - Etetőkosár