Guru Fusion Carryall - Feeder táska

Állapot: Raktáron

Márka: Guru

Cikkszám: GLG032

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A GURU FUSION CARRYALL táska a kisebb rakósbotos görgők szállítására készült, de emellett számos egyéb, nagy kiterjedésű kiegészítő is elfér, mint például feeder karok, rakósbot- vagy topszet tartók, pótlábak.

Guru Fusion Carryall - Feeder táska

A GURU FUSION CARRYALL táska a kisebb rakósbotos görgők szállítására készült, de emellett számos egyéb, nagy kiterjedésű kiegészítő is elfér, mint például feeder karok, rakósbot- vagy topszet tartók, pótlábak. A fő tároló rekesz mellett két nagy első zseb található a táskán, amelyek tökéletesek kisebb kiegészítőkhöz, előketartókhoz. A táska fő részének a belsejében mindkét oldalon rugalmas háló van, melyekkel a kisebb tárgyak is biztonságosan rögzítve szállíthatóak. Mint az összes eddigi táska sorozatnál, az egész táska rendkívül tartós anyagból készül, amely képes megtartani a nagy súlyt, amit ebbe a táskába pakolunk. A túlméretezett cipzárfogantyú és Guru logóval ellátott cipzárhúzók hosszú élettartamra vannak tervezve.
Kézi hordszíj egy tépőzáras markolattal rendelkezik, és egy állítható, levehető vállszíj is segíti a táska horgászhelyre történő szállítását.

Főbb jellemzők:

  • vállpánt
  • merev alj
  • erős cipzár
  • szélesség: 85 cm
  • mélység: 25 cm (zsebek nélkül)
  • magasság: 30 cm

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Guru Fusion Carryall - Feeder táska

Guru Fusion Carryall - Feeder táska

Kosárba teszem
54.990 Ft -15% 46.740 Ft