Trakker Sanctuary Insta Mat Pontybölcső

Állapot: Rendelhető

Márka: Trakker

Cikkszám: 212420

Szállítás: 8 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A Sanctuary Insta Mat a Trakker Products pontykímélõ kellékei közül az egyik legleleményesebb terméke amelyet elsõsorban a kompakt felszerelésre vágyó, mobil horgászoknak fejlesztettek ki.

Trakker Sanctuary Insta Mat Pontybölcső

  • A Sanctuary Insta Mat a Trakker Products pontykímélõ kellékei közül az egyik legleleményesebb terméke amelyet elsõsorban  a kompakt felszerelésre vágyó, mobil horgászoknak fejlesztettek ki.
  • Az egyedi mechanizmuson alapuló, automatikusan nyíló vázszerkezetének köszönhetõen a bölcsõszerû pontymatrac kis méretûre összecsukható, valamint felállítható, így igencsak helytakarékos megoldást kínál a felszerelés között.
  • Speciális tervezésénél fogva ,flexibilis oldalfalainak köszönhetõen egy bölcsõformát képez, amely megakadályozza, hogy a belsejében fekvõ hal kiugorjon vagy kicsússzon a földre. További elõnye, hogy rendkívül gyorsan, könnyen használható.
  • A 100%-ban  halbarát anyagból készült, PVC anyaggal borított,  50mm-es puha habszivaccsal látták el, amely minden körülmény között biztonságban tartja még a legnagyobb pontyokat is.
  • Mindezeken felül a zseniális portékát vízelveszetõ lyukakkal,  teljes méretû tépõzáras burkolattal ( halvédelem), rögzítési pontokkal ( sátorvassal elmozdulás ellen stabilan a talajhoz rögzíthetõ) valamint kényelmes fogást biztosító neoprén fogantyúkkal is ellátták.
  • Méret: 110 cm x 50 cm x 30 cm

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Trakker Sanctuary Insta Mat Pontybölcső

Trakker Sanctuary Insta Mat Pontybölcső

Kosárba teszem
43.990 Ft