Delphin MYSTIX 6 T nyeletőfékes orsó

Állapot: Rendelhető

Márka: Delphin

Cikkszám: 101003418

Szállítás: 8 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Árkategóriájában egy kiváló orsó, amely zökkenőmentes működésével, valamint rendkívül érzékeny nyeletőfékével és elsőfékrendszerével tűnik ki vetélytársai közül, ami lehetővé teszi a fékerő pontos szabályozását a fárasztások során.

Delphin MYSTIX 6 T nyeletőfékes orsó

Árkategóriájában egy kiváló orsó, amely zökkenőmentes működésével, valamint rendkívül érzékeny nyeletőfékével és elsőfékrendszerével tűnik ki vetélytársai közül, ami lehetővé teszi a fékerő pontos szabályozását a fárasztások során. A MYSTIX már az első benyomással magával ragadja kivételesen elegáns fekete dizájnjával és finom grafikájával, aminek köszönhetően bármilyen horgászbottal harmonizál. Az elérhető méretválasztéknak köszönhetően ez az orsó ideális választás pontyhorgászathoz, különösképpen rövidebb távolságokhoz. Ugyanakkor feederes horgászathoz is hatékonyan használható. A belső mechanizmus 5,5:1-es áttétellel van felszerelve, ami extra gördülékeny működést biztosít a szerelék behúzásakor vagy a halakkal való küzdelem során. Ezenkívül az orsó hat (5+1) db golyóscsapágyból és egy nagyszilárdságú acélból készült tengelyből álló rendszerrel rendelkezik. Ezek az anyagok biztosítják az orsó hosszú élettartamát és hibátlan működését.

A fém hajtókar attraktív fa fogantyúval van felszerelve a horgászat közbeni maximális kényelem és könnyed kezelhetőség érdekében.

  • Modell: Delphin MYSTIX 6T
  • Alap dob kapacitása mm/m: 0.28/510, 0.30/440, 0.32/370
  • Áttétel: 5,5:1
  • Csapágyak száma: 5+1
  • Súly: 468 g

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Delphin MYSTIX 6 T nyeletőfékes orsó

Delphin MYSTIX 6 T nyeletőfékes orsó

Kosárba teszem
29.990 Ft -10% 26.990 Ft