Korda KORE Kombat Boots Olive - Bakancs

Állapot: Rendelhető

Márka: Korda

Cikkszám: KCL504

Szállítás: 8 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Az ÚJ Kombat Boots-ot Danny Fairbrass tervezte, hogy megismételje a korábban horgászathoz hordott csúcskategóriás sétabakancsokat, de néhány extra funkciót is beépítettek, hogy tökéletesek legyenek a horgászok számára, és ilyen borsos ár nélkül. Úgy tervezték őket, hogy a kényelem és a funkcionalitás szem előtt tartásával nézzenek ki a parton. Kiváló vízszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami elengedhetetlen, ha nedves fűben sétál, vagy sekély vízbe vagy tócsákba teszi a lábát, mivel a nedves láb gyorsan kihűl és tönkreteheti az edzést.

Korda KORE Kombat Boots Olive - Bakancs

Az ÚJ Kombat Boots-ot Danny Fairbrass tervezte, hogy megismételje a korábban horgászathoz hordott csúcskategóriás sétabakancsokat, de néhány extra funkciót is beépítettek, hogy tökéletesek legyenek a horgászok számára, és ilyen borsos ár nélkül. Úgy tervezték őket, hogy a kényelem és a funkcionalitás szem előtt tartásával nézzenek ki a parton. Kiváló vízszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami elengedhetetlen, ha nedves fűben sétál, vagy sekély vízbe vagy tócsákba teszi a lábát, mivel a nedves láb gyorsan kihűl és tönkreteheti az edzést. A talpakat a tapadást és a tartósságot szem előtt tartva tervezték, és a futófelület kiváló vásárlási lehetőséget kínál azokon a felületeken, amelyekkel valószínűleg találkozni fog horgászat közben, és segít megelőzni a felcsúszást. A Kombat Boots kiválóan alkalmas hosszabb távok gyaloglására is, támaszt nyújt, de anélkül, hogy merev lenne, és alig fogja érezni, hogy rajtad van! Sok sétabakancsot nehéz lehet gyorsan fel- és levenni, de ezeket kifejezetten a horgász szem előtt tartásával tervezték, és szélesre nyílnak, így gyorsan fel lehet húzni, ha kap egy falatot az éjszaka közepén. Egy másik probléma néhány sétacsizmával, hogy a fűzők folyamatosan kioldódnak, ami nem csak azt jelenti, hogy folyamatosan meg kell állni, hogy újrakösse őket, hanem azt is jelenti, hogy áthúzzák a sárt, és esetleg elbotlanak, de A Kombat csizmák lapos fűzős kialakításúak, hogy ez ne történhessen meg, és biztonságosan felhúzva maradjanak. Danny Fairbrass elmagyarázta: „Egy divatos járóbakancsra készültek, amelyet néhány évvel ezelőtt vettem Olaszországban, sokkal több pénzért, mint ezek. Bőr felsőrészük, vízhatlan membrán van bennük, így ha akarsz, beállhatsz a vízbe. Az emberek mindig azt mondják, hogy melegek – nem, nem melegek, mert nem arra valók, mert vízállónak és jó tapadásúnak kell lenniük, de ha vízálló és merinó zoknink kombinációjával viseljük a lábad meleg bennük."

  • Kényelemmel és funkcionalitással tervezték
  • Bőr felsőrészek
  • Vízálló membrán
  • Kiváló tapadás és tartósság
  • Színek: olíva vagy barna

Megjegyzés: Vásárláskor ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe, hogy milyen zoknit fog hordani, mert vastagabb viselése esetén nagyobb méretre lehet szüksége.

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Korda KORE Kombat Boots Olive - Bakancs

Korda KORE Kombat Boots Olive - Bakancs

Kosárba teszem
52.690 Ft -10% 47.420 Ft