Trakker NXG Downpour Roll-Up Bed Bag - Vízálló ágytartó táska

Állapot: Rendelhető

Márka: Trakker

Cikkszám: 205102

Szállítás: 8 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Az NXG Downpour Roll-Top Bed Bag a már jól ismert és népszerű, a tábori ágy biztonságos tárolására és szállítására kifejlesztett táska, teljes vízálló változata. Az ötletes kialakítású igényes tároló portékában a hagyományos, illetve a kompakt méretű ágyak a hálózsákkal, takaróval együttesen könnyen és gyorsan elhelyezhetők. Leleményes tervezésénél fogva maximális helykihasználtságot biztosít a kényelmi felszerelés számára.

Trakker NXG Downpour Roll-Up Bed Bag - Vízálló ágytartó táska

Az NXG Downpour Roll-Top Bed Bag a már jól ismert és népszerű, a tábori ágy biztonságos tárolására és szállítására kifejlesztett táska, teljes vízálló változata. Az ötletes kialakítású igényes tároló portékában a hagyományos, illetve a kompakt méretű ágyak a hálózsákkal, takaróval együttesen könnyen és gyorsan elhelyezhetők. Leleményes tervezésénél fogva maximális helykihasználtságot biztosít a kényelmi felszerelés számára. A kimagasló teherbírású, vízálló Downpour szövetből /Trakker Products saját fejlesztésű anyaga amelyet a 42s Tarpaulin PVC származékból készítenek/  készült táska garantáltan megvédi az értékes felszerelést az esős időjárással szemben. / Ennek akkor van óriási jelentősége amikor szakadó esőben érkezünk, vagy éppen távozunk a tópartról, mivel nagyon bosszantó dolog tud lenni az elázott ágy-hálózsák combo/. NXG Downpour Roll-Top Bed Bag nagyméretű 10mm-es kétutas zipzárakkal, EVA anyagból készített, kényelmes fogást biztosító fogantyúkkal, pontos varrási illesztésekkel, és a már jól ismert NXG minőségben kerül forgalomba. 

Figyelem! A táskán elhelyezett 2 db rögzítő kapocsba egy vállpánt is beilleszthető, amely külön vásárolható meg a termékhez. / Padded Shoulder Strap/  

Méret:

  • 109 cm x 81 cm x 31 cm

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Trakker NXG Downpour Roll-Up Bed Bag - Vízálló ágytartó táska

Trakker NXG Downpour Roll-Up Bed Bag - Vízálló ágytartó táska

Kosárba teszem
33.990 Ft