Trabucco Ultra Dry Reel & Rod 155 botzsák

Állapot: Raktáron

Márka: Trabucco

Cikkszám: 048-37-520

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A Trabucco új - Ultra Dry Waterproof Luggage Series - táska családja, minden horgász számára ajánlott, függetlenül a horgász stílustól és a vízterülettől. Ezek a termékek a horgászfelszerelésünk megfelelő szállításáról és védelméről gondoskodnak úgy, hogy az eszközeink mindig tiszták és szárazak maradnak. A könnyű, tartós és könnyen tisztítható EVA-ból készült Ultra Dry Luggage sorozat olyan táskákat kínál, amelyek teljesen vízállóak és szennyeződéstaszítóak.

Trabucco Ultra Dry Reel & Rod 155 botzsák

A Trabucco új - Ultra Dry Waterproof Luggage Series - táska családja, minden horgász számára ajánlott, függetlenül a horgász stílustól és a vízterülettől. Ezek a termékek a horgászfelszerelésünk megfelelő szállításáról és védelméről gondoskodnak úgy, hogy az eszközeink mindig tiszták és szárazak maradnak. A könnyű, tartós és könnyen tisztítható EVA-ból készült Ultra Dry Luggage sorozat olyan táskákat kínál, amelyek teljesen vízállóak és szennyeződéstaszítóak. A strapabíró és vízálló kialakítású, kiváló minőségű poggyászok sokoldalúak és hasznosak bármilyen horgászhelyen, az édesvíztől a sós vízig. Ezekben minden horgász szárazon és tisztán tarthatja felszerelését.

Tulajdonságai:

  • Anyaga: vízálló EVA 
  • Hegesztett varratok
  • Vízálló és tartós zippzárak
  • Erős és tartós markolat
  • Reel & rod botzsákok
  • Ezek a botzsákok egy horgászbot és a rajta lévő orsó együttes tárolására és szállítására szolgálnak.
  • A könnyebb szállítás érdekében nem csak gumírozott markolattal, hanem vállpánttal is rendelkezik.
  • A botzsák sajátossága, hogy a benne tárolt bot jobb szellőzése érdekében a botzsák felső részén egy gumi hálós ablakot találunk, mely a tökéletes levegő cirkulációról gondoskodik a botzsák belsejében.

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Trabucco Ultra Dry Reel & Rod 155 botzsák

Trabucco Ultra Dry Reel & Rod 155 botzsák

Kosárba teszem
23.490 Ft