Korda Compac Cool Bag X-Large Dark Kamo - Hűtőtáska XL

Állapot: Rendelhető

Márka: Korda

Cikkszám: KLUG124

Szállítás: 8 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Akár egynapos, rövid éjszakai vagy többnapos horgászatra készül, és sok csalit és élelmiszert visz magával, a Compac hűtőtáskák között van olyan méret, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek, valamint stílusosnak és kifejezetten horgászatra tervezettnek tűnik.

Korda Compac Cool Bag X-Large Dark Kamo - Hűtőtáska XL

A Korda Compac Cool Bag X-Large Dark Kamo - hűtőtáska XL-es méretben, termékcsaládját úgy tervezték, hogy a lehető legfrissebben tartsa a csalikat és az élelmiszert, és minden igényt kielégítő modellt kínál. Akár egynapos, rövid éjszakai vagy többnapos horgászatra készül, és sok csalit és élelmiszert visz magával, a Compac hűtőtáskák között van olyan méret, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek, valamint stílusosnak és kifejezetten horgászatra tervezettnek tűnik. Külseje ugyanabból a strapabíró és vízlepergető anyagból készült, amelyet a Compac termékcsalád egészében használnak, így illeszkedik a többi táskájához és megerősített vízálló alsórésszel rendelkezik. A belső falak teljesen szigeteltek, hogy a tartalmat a lehető leghosszabb ideig hűvösen vagy fagyasztva tartsák - a hűtőtáska méretének megválasztása a belső üres tér minimalizálása érdekében segít abban, hogy a tartalmat hosszabb ideig hűvösen tartsa - és ebben segít a Compac hűtőaksik hozzáadása (minden közepes vagy nagy hűtőtáskához két hűtőcsomagot mellékelnek, belső pántokkal, amelyek biztonságosan a helyén tartják őket).
A nagy modell három külső zsebbel is rendelkezik. A Compac hűtőcsomagokat úgy tervezték, hogy 24 órával az edzés előtt lefagyasszák, és a hűtőtáska vagy Compac hűtőtáska tartalmát a lehető leghosszabb ideig hidegen tartsák. 

  • Hosszú életű és víznek ellenálló anyag
  • Megerősített vízálló főrész
  • Levehető bélelt vállpánt
  • 3 külső zsebbel
  • Teljesen szigetelt
  • Megerősített fogantyúk
  • Erős cipzárral
  • Mérete: 45 x 35 x 25 cm
  • Térfogata: 34 l

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Hasonló termékek

Hasonló termékek
Korda Compac Cool Bag X-Large Dark Kamo - Hűtőtáska XL

Korda Compac Cool Bag X-Large Dark Kamo - Hűtőtáska XL

Kosárba teszem
42.890 Ft