HiCarp Interwater Boilie - Fűszeres kész bojli, 30 mm

Állapot: Raktáron

Márka: HiCarp

Cikkszám: 301318

Egységár: 5.990 Ft / kg

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

Az INTERWATER kész bojli több mint két évig tartó project eredményeként született meg. A mélyvörös színű, természetesen vonzó csali egyesíti magában a 100%-ban vízoldékony halproteineket, valamint a tápanyagokban gazdag tej és növényi fehérjéket egy rendkívül erős étvágystimuláló hatású aminosav koncentrátummal.

HiCarp Interwater Boilie - Fűszeres kész bojli

Az INTERWATER kész bojli több mint két évig tartó project eredményeként született meg. A mélyvörös színű, természetesen vonzó csali egyesíti magában a 100%-ban vízoldékony halproteineket, valamint a tápanyagokban gazdag tej és növényi fehérjéket egy rendkívül erős étvágystimuláló hatású aminosav koncentrátummal. Már a neve is tükrözi univerzális és széleskörű felhasználhatóságát. Az Interwater-el egyébként a HiCARP visszatért a régi gyökerekhez, mert egy régi, ámbár nagy eredményességgel rendelkező kedvenc bojlinkat öltöztettük új ruhába. Ezt a bojlit a csapat legalább 15 éve eredményesen használja privát és versenyhorgászatok alkalmával egyaránt. Az Interwater gondosan válogatott, kiváló minőségű összetevői a „könnyű” belső szerkezeténél fogva a vízbe érkezést követően szinte azonnal „dolgozni” kezdenek és a kapitális, öreg pontyokat is a táplálék felvételére ösztönzik. Hosszan tartó, erőteljes és jellegzetes ízzel, valamint fenomenális halas-fűszeres illattal rendelkezik. Összetevői között megtalálhatóak az alacsony hőkezelésű és enzimkezelt hallisztek, máj - por és folyékony alakban, betain, madáreleség lisztek és étvágystimulálók. Rendkívüli vízoldékony képességénél fogva és könnyű emészthetősége révén még a leghidegebb vizekben is maximális csalogató hatással és attraktivitással rendelkezik. Természetesen minden idők egyik legsikeresebb attraktora, a félelmetes hatásfokú Robin Red sem hiányozhat az összetevői közül! Az Interwater tojás hozzáadásával készül egy speciális fűszerkeverék használatával, egyedi hőkezelési eljárással. Csalogató hatása nagymértékben növelhető az Interwater Booster folyékony adalékkal. A rövid és a hosszú távú horgászatokra egyaránt alkalmas.
Figyelem! Az Interwater bojli nem tartalmaz szintetikus színezékeket, és szintetikus aromákat, ezért szín-, illat- és ízvilágát az alkotóelemei színének, illatának és ízének keveréke adja. Így ugyanazon csali különböző gyártási tételei között lehetnek apróbb különbségek. Ennek oka a felhasznált összetevők (például: halliszt, fűszerek, természetes kivonatok stb.) természetes változásai, ez viszont semmilyen formában nem befolyásolja a csali beltartalmi értékét és fogósságát.

  • Méretek: 20 mm, 24 mm, 30 mm
  • Kiszerelés: 1kg

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem