Mikbaits Spiceman boilies Fűszeres szilva 1 kg , 20 mm

Állapot: Raktáron

Márka: Mikbaits

Cikkszám: BCMB98

Egységár: 4.990 Ft / kg

Szállítás: 3 napon belül

Vásároljon 25.000 Ft felett, és a termékeket díjmentesen házhoz szállítjuk.

A MIKBAITS Spiceman Fűszeres Szilva régóta a legnépszerűbb bojli a cseh és szlovák horgászok körében. Legnagyobb előnye, hogy sok kapást hoz mindenféle méretű halból, ugyanakkor mágnesként vonzza a nagy pontyokat. Azonnal működik, egész évben, akár minimális csalival is.

Mikbaits Spiceman boilies Fűszeres szilva 1 kg

A MIKBAITS Spiceman Fűszeres Szilva régóta a legnépszerűbb bojli a cseh és szlovák horgászok körében. Legnagyobb előnye, hogy sok kapást hoz mindenféle méretű halból, ugyanakkor mágnesként vonzza a nagy pontyokat. Azonnal működik, egész évben, akár minimális csalival is. Teljesen egyedi összetételű, amely jelentősen eltér a bojlik nagy többségétől. A Spiceman keverék alapja a halliszt, de nagy adag fűszeres összetevőt tartalmaz, beleértve az eredeti Robin Redet, valamint számos, kifejezetten ehhez a keverékhez készült összetevőt. Ha ehhez hozzáadsz egy prémium brit esszenciát, folyékony ételt és más vonzó összetevőket, akkor egy olyan bojlit kapsz, amely úgy pörög, mint a motoregér, gyakran akkor is, amikor minden más dolog kudarcot vall. Ez is a fűszeres szilva egyik előnye. Olyan helyzetekben is foghat, amikor a halak inaktívak vagy nagyon válogatósak. Ezért sok horgász használja a horgászversenyeken.
Összetevők - Hal és enzimes halliszt 27%, madáreledel 15%, tej- és tojásfehérje 15%, ömlesztett adalékanyagok 27%, attraktorok 13%, kivonatok 3%, ultra esszenciák, folyékony eledel, illóolajok, ízfokozók, folyékony tartósítószer, friss tojás.

  • Ízvilág: Spicaman Pikantní švestka – Spiceman Fűszeres Szilva
  • Méret: 20 mm, 24 mm
  • Kiszerelés: 1 kg

Ízek
Kiszerelés
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem